- 9 Ağustos 2010
- 138
- 2
- 116
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnızım,yürüyorum ve mutluyum deli gibi!:)
ayrılmanın bir insana bukadar iyi geleceğini ummazdım.. ara ara üzülüyorum ağlıyorum ama hemen toparlanıyorum.. off resmen 2 senemi zehir etmiş.. 1,5 ayda hayatın bukadar güzel olduğunu anladım.. gittiğim yere karışan yok giydiğime karışan yok hakaretler yok.. aman allahım ne kadar aptalmışım nasıl 2 sene bukadar baskı altında durmuşum.. eyy aşk nelere kadirsin.. rahatladım arındım sanki yeniden doğdum.. ondan ayrılcağıma bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim.. birilerinin dayatmalarıyla bişey yapmıyorum.. özgürüm kendi kararlarımı kendim veriyorum.. daha fazla sosyalleştim sanırım.. evde eşofmanlarımla oturmaktan bile daha fazla keyif alıyorum...:)
yalnızım,yürüyorum ve mutluyum deli gibi!:)
ayrılmanın bir insana bukadar iyi geleceğini ummazdım.. ara ara üzülüyorum ağlıyorum ama hemen toparlanıyorum.. off resmen 2 senemi zehir etmiş.. 1,5 ayda hayatın bukadar güzel olduğunu anladım.. gittiğim yere karışan yok giydiğime karışan yok hakaretler yok.. aman allahım ne kadar aptalmışım nasıl 2 sene bukadar baskı altında durmuşum.. eyy aşk nelere kadirsin.. rahatladım arındım sanki yeniden doğdum.. ondan ayrılcağıma bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim.. birilerinin dayatmalarıyla bişey yapmıyorum.. özgürüm kendi kararlarımı kendim veriyorum.. daha fazla sosyalleştim sanırım.. evde eşofmanlarımla oturmaktan bile daha fazla keyif alıyorum...:)
seni dürüst davranmamaya zorlamış...giyme dediğinde "giyeceğim" deseydin bu sefer de "benim sözümü dinlemiyor" diye düşünüp sana yine benzer tepkilerde bulunabilirdi...giyimine karışması başlı başlına saçmalık...istediğini giy...bundan sonrada direk giyeceğim de..illa giyme diyecekse de gitsin sözünden çıkmayacak bir köle arasın...telefonu suratına kapaması da ayrıca iğrenç bişi..yerinde olsam bi daha hayatta görüşmezdim...sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla
aşk böyle fedakarlıkları gerektiriyo cnm şort giymek çok mu büyük mesele giymezsin olur biter.ama desenki bana kısa kol,pantolon,etek giydirmiyor o zaman sana gereksiz fazla müdahale ediyor derdim.ama şort giymemek büyük kayıp değil herhalde.yaşın kaç senin.