gene sorun sorun..

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla

asiri kiskanc bir hareket oldugunu dusunuyorum bunun... bence abartan siz degilsiniz, o... bakis acisini degistirmesi lazim kesinlikle.

sevgilim sort giymeme kızıyo ama bende seviyorum napayım giyiyorum.ona giymiyorum dedim.. geçen gün dışardaydım birden arkamdan bir korna sesi geldi baktım o yanına gittim altımda sortum var bu ne hal dedi cok sıcak napayım dedim. bidaha arama beni dedi gitti.. sonra aradı bağırdı bağırdı kapadı teli.. bgn aradım açtı arama bidaha beni dedi gene kapadı teli suratıma bende aramıyorum acaba abartıyormu.. arkamdan iş cevirdin sen diyo..napayım ama seviyorum söylesem giymemi istemicekti o beni mecbur bıraktı.. napıcamı şaşırdım valla

madem giymeyi seviyosunuz yalan söylemek yerine
ikna etmeye uğraşmalıydınız.
bu durumda şortu giydiğinizden çok
onu kandırmanıza yalan söylemenize kızmış olabilir.

sonucta ortada bir yalan var ona cok bozulmustur, keske giyecegim deyipte küsseydiniz güvenci kirilmazdi bence.. cünkü bundan sonra her hareketinizde siz yapmadim dersiniz o acaba der ? buda hic saglikli olmaz .. baristiginizda bir orta yol bulursunuz umarim

Canım elbette bir ilişki yaşıyorsun diye onun her istediğini yapacak değilsin ve seni değiştirmesine, seni "sen" olmaktan çıkarmasına izin vermeyeceksin amaaa erkeklerin bir çoğu ne yazık ki böyle.Eğer şort giymek senin için ondan önemli değilse,onun için bu fedakarlığı yapabilirim diyorsan ne ala.Yok yapamam diyorsan,onu güzel yollardan ikna etmeye uğraşmalısın.Yalan söylemek onu daha çok sinirlendirir ve ilişkideki güveni sarsar.
Bu arada bir dip not: Erkekler kendileri bayanlarda görünce etkilendikleri şeyleri giydirmezlermiş.Bana mantıklı geldi.Öyle ya,kendisi etkilendiği için herkesi etkilenecek sanıyor.Bir arkadaşımın eşi asla ona kırmızı renk birşey giydirmiyordu.Tişört,ayakkabı,mont...vs hiçbirşey...Bir de şey duymuştum,biri de eşine açık ayakkabı,terlik gibi şeyler giydirmiyormuş.Erkekler ayak üstünden etkilenirlermiş.Ne saçma değil mi?Allahım neler var!!!

Valla birinin bakıs acısını degistirmesi gercekten zor.
Daha önce giymiyecegim deyip giydiyseniz bozulması normal.

yalan söylemiş konumuna düşmüşsün. giyimden ziyade yalan söylemene bozulmuştur ki haklı da:delphin:

bugün bunun için yalan söyleyen yarın kim bilir neler için yalan söylerkafamçokkarıştı

aynı kııskançlık hatta daha beteri benim başımda ben cesaret edeipte yalan söleyerk giyemezdim açıkcası şuan hissttklerını anlayabılıorum gerçekten sevıorsan ara ve ikna et derim .yoksa inceldiği yerden kopsun

Canım elbette bir ilişki yaşıyorsun diye onun her istediğini yapacak değilsin ve seni değiştirmesine, seni "sen" olmaktan çıkarmasına izin vermeyeceksin amaaa erkeklerin bir çoğu ne yazık ki böyle.Eğer şort giymek senin için ondan önemli değilse,onun için bu fedakarlığı yapabilirim diyorsan ne ala.Yok yapamam diyorsan,onu güzel yollardan ikna etmeye uğraşmalısın.Yalan söylemek onu daha çok sinirlendirir ve ilişkideki güveni sarsar.
Bu arada bir dip not: Erkekler kendileri bayanlarda görünce etkilendikleri şeyleri giydirmezlermiş.Bana mantıklı geldi.Öyle ya,kendisi etkilendiği için herkesi etkilenecek sanıyor.Bir arkadaşımın eşi asla ona kırmızı renk birşey giydirmiyordu.Tişört,ayakkabı,mont...vs hiçbirşey...Bir de şey duymuştum,biri de eşine açık ayakkabı,terlik gibi şeyler giydirmiyormuş.Erkekler ayak üstünden etkilenirlermiş.Ne saçma değil mi?Allahım neler var!!!

Var var ablacım yaşıorum bende daha neler var aşkı nelere kadir rabbm ya

bence hata sizde... sonuçta daha önce konuşmuşsunuz o giyme demiş ve siz deses çıkarmamışsınız(anladığım kadarıyla) . Bu durum gerçekten sanki arkasından iş çevirmişsiniz gibi olmuş. Eğer çok seviyorsanız ve şort giymekten vazgeçemiyorsanız bunu ona direk söyleyin ben vazgeçmem diye ama bilsin. onun karşısında şorttan vazgeçmiş gibi durupta o yokken şort giymek pek dürüstçe gelmedi bana.. Umarım kırmamışımdır her şeyin düzelmesi umuduyla;)

O na giymiyorum dediniz ve giydiniz,sonuçtada yakalandınız
arkadaşınızı en çok bu yaralamıştır eminim,her zaman dürüst olmakta fayda var :))

1 hafta filan oldu aradım gel konusalım dedim geldi... sarıldı öptü kokunu özlemişim sana sarılmayı özlemişim dedi.. bende dedim ki tamam siniri geçmiş... aşkımm affettin beni demek barıştık dedim... bidahamı senlemi aslaa dedi.. ee niye geldin dedim çağırdın diye dedi.. ee niye sarıldın niye öptün madem dedim içimden geldi dedi.. yaa böyle sinirden kudurdum... naz mı yapıyosun sen bana dedim yyoo ilk baştaki amacım burnunu sürttürmekti ama şimdi gittiğim yere karışan yok bununla niye konuştun niye bunu yaptın diyen yok dedi.. ben bu rahatı bulmuşken bidaha biriyle çıkmakmı aman hayyatta anca mantık evliliği dedi.. 2 senedir bunlardan hiç sıkılmamıştın 2 senedir ben buydum dedim..demek sıkılmışım dedi... allah seni bildiği gibi yapsın dedim ve bitti.. arkamdan haaa bidaha beni sakın arama dedi... arkama bakıp böyle ufak bi alaycı gülümseme yapıp gittim... sonra bikaçkez aradı ilkinde açmadım sonra evi aramaya başlayınca açtım... gene aptal aptal birsürü şey söyledi heyyy bitti farkındamısın sanane benim hayatımdan dedim baya küfür etmeye başlayınca kapadım teli... ya bütün manyaklar benimi buluyo insanı nasıl delirtti

1 hafta filan oldu aradım gel konusalım dedim geldi... sarıldı öptü kokunu özlemişim sana sarılmayı özlemişim dedi.. bende dedim ki tamam siniri geçmiş... aşkımm affettin beni demek barıştık dedim... bidahamı senlemi aslaa dedi.. ee niye geldin dedim çağırdın diye dedi.. ee niye sarıldın niye öptün madem dedim içimden geldi dedi.. yaa böyle sinirden kudurdum... naz mı yapıyosun sen bana dedim yyoo ilk baştaki amacım burnunu sürttürmekti ama şimdi gittiğim yere karışan yok bununla niye konuştun niye bunu yaptın diyen yok dedi.. ben bu rahatı bulmuşken bidaha biriyle çıkmakmı aman hayyatta anca mantık evliliği dedi.. 2 senedir bunlardan hiç sıkılmamıştın 2 senedir ben buydum dedim..demek sıkılmışım dedi... allah seni bildiği gibi yapsın dedim ve bitti.. arkamdan haaa bidaha beni sakın arama dedi... arkama bakıp böyle ufak bi alaycı gülümseme yapıp gittim... sonra bikaçkez aradı ilkinde açmadım sonra evi aramaya başlayınca açtım... gene aptal aptal birsürü şey söyledi heyyy bitti farkındamısın sanane benim hayatımdan dedim baya küfür etmeye başlayınca kapadım teli... ya bütün manyaklar benimi buluyo insanı nasıl delirtti

küfür mü akannehir

barışacak mısın merak ediyorum :delphin:

artık barışmayı düşünmüyorum... bu ettiği ilk küfürler değill neler duydum neler... ama hep düzelir umudu vardı ama artık sıkıldım

çok ilginç hiç bu şekilde oturup düşünmemiştim aklinialirimsmile o yüzden giydirmiyorlar giyene de bakıyorlar kaydirigubbakcemile3 benim erkek arkadaşım pek karışmaz giyimime sadece mini etek giydiğimde otururken kimseye çaktırmadan açıldıysa çeker kaydirigubbakcemile3

arkadaşımıza da gelince bence yalan söylemeseydi belki orta yolu bulurdu en azından kısa değilde biraz daha uzun modern şortlar giyebilir bir süre sonra sonra zaten ilişkinin devamında ilişki iyice oturunca bu sorun aşılmıycak şey değil alışıcaktır bayanssulusmile

aha bu aynı benim sevgilim tıpkısının aynısı tek fark var o benim haberim olmadan birşey yapmaz. Hani demiş ya rahattım bilmem ne.. Acaba kızdırmak için mi diyor? Öyle gibi yani.. Bilemedim. Ben hep acık gıyınırım önceden sevgilim abartıyor diyordum ama onlar daha cok erkek içinde oldukları için ne bilim cok acık bir bayan gördüklerinde ne konusuldugunu erkeklerın nasıl tepki verdiğini biliyorlar ve en cok deger verdikleri bizlerinde erkeklerin konusu olmamamız için yapıyorlar. Erkek arkadasımın arkadaslarını tanıyorum ve inanamazsınız birtanesi duzgun değil. Duyduklarıma inanamıyorum ya o kadar rahatsız oluyorumki kızlar hakkında soylenenleri duydukca hemen ceket meket giyesim geliyor. bide işin bu tarafı var:( bende sevgilim varken giyiorum bol bol :D napıyım:emir_bebek:

Back
X