Genel Anestezi mi Spinal Anestez mi ?

Genel Anestezi mi daha iyi Spinal Anestezi mi ?

• Genel Anestezi

OY: 0 0,0%
  • Spinal Anestezi

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

Panikli anne

"Amma velakin,her şey nasip.."
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
783
1.065
63
30
Kızlar 2 normal doğum yaptım 3.cü bebeğimi sezeryan yapıcam bazı nedenlerden dolayı sizce genel mi spinal mi ? Çok kararsız kaldım şimdiden araştırıyorum ve beynim yandı

Ya her doktorun tarzı farklı o ne önerdi mesela size o da var
Bana anestezi doktorum genel olursam sütüm geç iner demişti bende epidural olmuştum

Ya her doktorun tarzı farklı o ne önerdi mesela size o da var
Bana anestezi doktorum genel olursam sütüm geç iner demişti bende epidural olmuştum
Peki nasıl geçti ameliyatınız belden uyuşturucu olunca kalıcı bel ağrısı kaldı diyen çok hatta çoğu geçmeyen hissizlik bile yaşadığını söylüyor gözüm korktu çok

Peki nasıl geçti ameliyatınız belden uyuşturucu olunca kalıcı bel ağrısı kaldı diyen çok hatta çoğu geçmeyen hissizlik bile yaşadığını söylüyor gözüm korktu çok
Ya herkesde bir olmuyor açıkçası doğumum çok güzel geçti benim oğlum görünce zaten hersey bitmişti bende hele yanağını doktor yüzüme koyunca çok başka duygular içerisindeydim
Bel ağrısı bende kışın üşüttüğüm zaman oluyor sadece onun dışında bi problem yaşamdım

Kesinlikle spinal. Hiç acımadı spinal iğnesi. Çok hızlı uyuştum ve zaten sezeryan çok kısa sürüyor. Genel anesteziden uyandıktan sonra toparlanmak çok daha zor.

Kesinlikle spinal. Hiç acımadı spinal iğnesi. Çok hızlı uyuştum ve zaten sezeryan çok kısa sürüyor. Genel anesteziden uyandıktan sonra toparlanmak çok daha zor.
İnanın iğneyi yaparken beceremezler ya kayar yada tutmaz bana diye içim içimi kemiriyor ayrıca kaygı bozukluğu ve panik atağım var ameliyat esnasında fenalık geçiririm diye şimdiden düşünmeye başladım :(

İnanın iğneyi yaparken beceremezler ya kayar yada tutmaz bana diye içim içimi kemiriyor ayrıca kaygı bozukluğu ve panik atağım var ameliyat esnasında fenalık geçiririm diye şimdiden düşünmeye başladım :(
Ben de çok korkuyordum ya iğneyi batırlarken acırsa ve ben hareket edersem yanlış yere batırırlarsa diye :) hatta öncesinde erkek bir hemşire gelip önden omuzlarımı tutup beni sabitledi eyvah kesin çok acıyacak erkek hemşire tuttuğuna göre dedim ama bir sızı duydum sonra bitti dediler ben şok oldum :) bir de bence sakinleştirici de veriyorlar çünkü nem inanılmaz rahattım en başından beri sezeryandan çok korkmama rağmen.

Back
X