Bence en son korkacağın şey o olmalı. Ondan önce acaba burnum kötü olur mu diye korksan daha iyi. Nerde ameliyat olacaksınız?Cumartesi günü burun estetiğinden ameliyat geçireceğim. Fakat son 1 haftadır günler geçmiyor sanki genel anesteziden aşırı derecede korkuyorum, ameliyat lokal anestezi ile yapılsa düşünmeden tamam öyle yapılsın derim.Ya uyuyup uyanamazsam ya ameliyattan sonra kötüleşirsem gibi kafamda türlü türlü kötü düşünceler dolanıyor, tutup google’da haberlere bakıyorum moralim daha da bozuluyor son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Burun estetiği olmak sizce bu kadar riskli mi bu korkuyu nasıl aşabilirim?
Ondan da korkuyorum tabi zaten ama bir de şu anestezi fazla geldi hayatını kaybetti tarzı haberler çok moralimi bozdu.Bence en son korkacağın şey o olmalı. Ondan önce acaba burnum kötü olur mu diye korksan daha iyi. Nerde ameliyat olacaksınız?
Anlıyorum tabi doğal bir korku ama her gün binlerce inçe bu ameliyatı oluyor merak etmeyinOndan da korkuyorum tabi zaten ama bir de şu anestezi fazla geldi hayatını kaybetti tarzı haberler çok moralimi bozdu.Yalovada olacağım.
Tüm tahlillerin yapılıyor ameliyat boyunca makinadan seni takip ediyorlar anestezi doktoru. İle konuş içini ferah tutBence en son korkacağın şey o olmalı. Ondan önce acaba burnum kötü olur mu diye korksan daha iyi. Nerde ameliyat olacaksınız?
Konuştum bugün bakalım biraz komik geldi tabi onlara bu korkan halimTüm tahlillerin yapılıyor ameliyat boyunca makinadan seni takip ediyorlar anestezi doktoru. İle konuş içini ferah tut
Umarım böyle olur bakalımUyku gibi uyuyorsun uyku gibi de uyanıyorsun rahat ol kasma kendini bu muymuş kafama takılan dieceksin
Ameliyat oldunuz mu ? Benim de Aynı şekilde korkum var.Cumartesi günü burun estetiğinden ameliyat geçireceğim. Fakat son 1 haftadır günler geçmiyor sanki genel anesteziden aşırı derecede korkuyorum, ameliyat lokal anestezi ile yapılsa düşünmeden tamam öyle yapılsın derim.Ya uyuyup uyanamazsam ya ameliyattan sonra kötüleşirsem gibi kafamda türlü türlü kötü düşünceler dolanıyor, tutup google’da haberlere bakıyorum moralim daha da bozuluyor son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Burun estetiği olmak sizce bu kadar riskli mi bu korkuyu nasıl aşabilirim?
Evet oldum, hiç korkulacak bir yanı yokmuşAmeliyat oldunuz mu ? Benim de Aynı şekilde korkum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?