Genel anesteziden çok korkuyorum

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
672
773
103
Cumartesi günü burun estetiğinden ameliyat geçireceğim. Fakat son 1 haftadır günler geçmiyor sanki genel anesteziden aşırı derecede korkuyorum, ameliyat lokal anestezi ile yapılsa düşünmeden tamam öyle yapılsın derim. 😔 Ya uyuyup uyanamazsam ya ameliyattan sonra kötüleşirsem gibi kafamda türlü türlü kötü düşünceler dolanıyor, tutup google’da haberlere bakıyorum moralim daha da bozuluyor son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Burun estetiği olmak sizce bu kadar riskli mi bu korkuyu nasıl aşabilirim? :(

o konulara girdikçe daha çok korkarsın hiç o kısmı düşünme psikolojini yıpratıyorsun boş yere,doktoruna ve ekibe güven

bence de düşünmen gereken acaba nasıl burun yapacak anestezinin etkisi 24 saat sürer en fazla ama kötü bir burunun etkisi bi ömür

Korkma canm 2 kere aldm genel anestezi hiçbirşey olmuyor.. Allahın iznyle bir sıkntı çkmaz 🤲😍

Cumartesi günü burun estetiğinden ameliyat geçireceğim. Fakat son 1 haftadır günler geçmiyor sanki genel anesteziden aşırı derecede korkuyorum, ameliyat lokal anestezi ile yapılsa düşünmeden tamam öyle yapılsın derim. 😔 Ya uyuyup uyanamazsam ya ameliyattan sonra kötüleşirsem gibi kafamda türlü türlü kötü düşünceler dolanıyor, tutup google’da haberlere bakıyorum moralim daha da bozuluyor son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Burun estetiği olmak sizce bu kadar riskli mi bu korkuyu nasıl aşabilirim? :KK43:
Bence en son korkacağın şey o olmalı. Ondan önce acaba burnum kötü olur mu diye korksan daha iyi. Nerde ameliyat olacaksınız?

Bence böyle düşünüp daha da kendinizi germeyin. Geçmiş olsun şimdiden

Bence en son korkacağın şey o olmalı. Ondan önce acaba burnum kötü olur mu diye korksan daha iyi. Nerde ameliyat olacaksınız?
Ondan da korkuyorum tabi zaten ama bir de şu anestezi fazla geldi hayatını kaybetti tarzı haberler çok moralimi bozdu. 😔 Yalovada olacağım.

Uyku gibi uyuyorsun uyku gibi de uyanıyorsun rahat ol kasma kendini bu muymuş kafama takılan dieceksin 😁😁😁

Cumartesi günü burun estetiğinden ameliyat geçireceğim. Fakat son 1 haftadır günler geçmiyor sanki genel anesteziden aşırı derecede korkuyorum, ameliyat lokal anestezi ile yapılsa düşünmeden tamam öyle yapılsın derim. 😔 Ya uyuyup uyanamazsam ya ameliyattan sonra kötüleşirsem gibi kafamda türlü türlü kötü düşünceler dolanıyor, tutup google’da haberlere bakıyorum moralim daha da bozuluyor son geceyi nasıl geçiririm bilmiyorum. Burun estetiği olmak sizce bu kadar riskli mi bu korkuyu nasıl aşabilirim? :KK43:
Ameliyat oldunuz mu ? Benim de Aynı şekilde korkum var.

İçimizi rahatlatayım moraliniz çok bozulduğunda, depresyona girecek olduğunuzda bir anestezi alsam da hiç bir şey hatırlamasam diyecek kadar endişesiz bu yaşadıktan sonra 🤪

Back
X