geri adım atma yani eşinle birlikte gidersiniz ama sakın özürdileme ,gidincede hiçççç konuşma ,oturup gel,ben önüme yemek koyduklarında bile iki lokma alıp kalkıyorum,en azından niye oturmadı sofraya diyemiyolar bende eski ben yokum bunu bilsinler diye böyle yapıyorum.ama erkekler çok unutkan heleki durum aileleriyse onun için eşinle bu konuyu hiççç açmayın yada konuyu açan sen olma,o gidelim drse gidin sessizce otur ,konular tekrar ederse hiç muhattap olma zaten eşin gereken cevabı verir,ama eşine gitmeyeceğiz,asla falan deme ,sonuçta teklif ve öneri ondan gelsin,ee ayıbı yapan eşinin ailesi arayı bulmak istiyorsa bu onun problemi.dediğim gibi konuyu çok dillendirip dırdırcı durumuna düşme erkekler bişekilde hallederler emin ol.sonrasında suçsuzken suçlu duruma dümemek için eşinde olsa seni şimdi haklıda bulsa yarın da böyle kalacak değil ondan önerimi dinlemeni isterim...zaten bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olamaz,için atmaz yani gitmeyi,mecburiyet olur sadece,bu mecburiyetide işkence haline getirme kendi adına.ben dahada sinir ediyorum onları bu halimle..görümce derdi bendede var 2 de elti ıyyy....onları deli ediyorum,eskiden giderken eşofmanları çekip saçımı toplayıp giderdm yanlarına,şimdi inadına her gidişimde yeni bir kıyafet giyorum,kuaföre mutlaka uğruyorum,makyajımı yapıyorum,adam yerinede koymayıp susuyorum muhattasp olmuyorum,bir soruyolar iki soruyolar 3.de benden soru gelmeyince kudurup oturuyolar...