Genel mi epidural anestezi mi?

japangirll

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
46
0
286
47
Konya
Arkadaşlar merhaba doğumuma az kaldı ama ben genel mi yoksa epidural anestezi mi olsam bilemiyorum ilk doğumumda genel olmuştum uyandığımda korkunç acılar içinde saatler geçirdim .ama epidural olan kimi arkadaşlardan da günlerce baş ağrısı çektiklerini duyuyorum.ne yapacağımı şaşırdım.ikizlerimin doğumunu görmeyi istiyorum aslına bakarsanız öf şaşkınım. Doğumyapanlar yada yapacak olanlar ne dersiniz?

merhaba canım ilk önce inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırsın..benim ikiz kızlarım var 24 nisan 2009 da epidural anesteziyle doğum yaptım..gerçekten bana göre epidural harika bişey kızlarımın ikisinide gördüm..öyle baş ağrım falanda olmadı yan etkisi olmadı hiç..tabi bünyeye göre değişiyor olabilir..hatta birgün yatakta durdum ertesi günler hep ayaktaydım herkes şaşırdı dikişlerim acıyordu tabi ama kızlarımla uğraşırken o acıyı bile hissetmiyordum..ama şuan diyorum ki iyiki genel anestezi olmamışım..zaten doktorumda genel anestezi önermedi bebeklerin narkozdan etkilenmesini istemiyorum dedi..epiduralle narkozdan etkilenmiyorlarmış..artık karar senin güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…