Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar genelde ilk çocukta erkek olsun isteği oluyo ailede.ben daha öğrenmedim cinsiyetini..baskı hissediorum işte.ben anne adayı olarak allah neyi uygun gördüyse onu vermiştir zaten diye düşünüyorum.ama bir beklenti ki gidiyor erkek olsun diye.....
Biz geçen gün 2li tarama için gittiğimizde kız olduğunu öğrendik. Kayınvalideme söylediğimizde tepki aynen şöyle oldu: "Hayır, kabul etmiyorum! Benim torunum oğlan olabilir ancak!"
Ya var mı böyle bi şey! Napıyım ben şimdi bu kaynanayıKötü Kazen
Bi hayırlı olsun bile demiyor!klava: Akşam ağladım sinirimden senağlama
Biz geçen gün 2li tarama için gittiğimizde kız olduğunu öğrendik. Kayınvalideme söylediğimizde tepki aynen şöyle oldu: "Hayır, kabul etmiyorum! Benim torunum oğlan olabilir ancak!"
aynı benim kayınvaldemde öyleydi.onun da cocukları hep erkek.kız cocuguna hasret kalmıs.ille kız olcak diyordu ben nasıl belirliceksen artık cinsiyetini :uhm: allah ta kız torun verdi ona ama erkek verseydi bayağı bi uğraşcaktım kayınvaldemle.oluyor böyle şeyler nadir de olsa..
İşin tuhafı benimkinin 2 çocuğu var 2si de oğlan. Yok efendim soyadları devam edecekmiş erkek olursa !! Yok böyle bişey. Aklıma geldikçe sinirleniyorumklava: