Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzelleri zatenbordo, french, siyah bu üçü dışında hiç sürmüyorum valla![]()
çok iyi seçimfrench, kırmızı,bordo
çok güzel bi tonmuş chanelde oje fiyatları nası cnm?Chanel 573 resimdeki el benim :)
ben bu tonları ele çok yakıştırıyorum hele beyaz tenli ellerde çok temiz gösterio eli
Maalesef cok pahali o yuzden cok delirmedikce almiyorum chanel ama bu renginin benzerini bulamadim hic ? 81 tlçok güzel bi tonmuş chanelde oje fiyatları nası cnm?
Ben bu rengi cok merak ediyordum guzel duruyormus tirnakta tesekkurler paylasim icin
offf oje için çook pahalıııMaalesef cok pahali o yuzden cok delirmedikce almiyorum chanel ama bu renginin benzerini bulamadim hic ? 81 tl
Evet aslinda flormar pastel markalarininkiler de cok guzel chanel inde top coat olmadan kullanamiyorsun cizik icinde kaliyor ustuofff oje için çook pahalııı
hmm o kadar para wermem ben ojeye ama fondoten allık filan hiç acımamEvet aslinda flormar pastel markalarininkiler de cok guzel chanel inde top coat olmadan kullanamiyorsun cizik icinde kaliyor ustu