Genelikte en erken belirtiler?

Aklı olan belirtilere kanmasın valla
Müthiş yanıltıcı olabiliyorlar
Reglin geçmesini bekleyip test yapın işte
Dümdüz sonuç

Belirti bulmaya çalışıldığı için çıkıyor. Bende hiç belirti olmamıştı. İlaç kullanıyordum, acaba gebelik var mı dokunmasın diye test yaptım.
adetten sanırım 4 gün önceydi. O şekilde öğrendim.
Belirtilere çok takılmayın. Gebelikten önce acaba hamilemiyim diye psikolojik olarak adetimin gecikmesine neden olduğum dönemler oldu.

Merhaba bende bu ay 2 doz aşımı oldum normalde adetlerim düzenlidir 5 gün geçti ama hiç ne adet ne başka bir belirti yok. Sadece peçeteye sildiğimde şeffaf akıntı geliyor normalde sadece yumurtlama döneminde bu akıntı görülür. Test yapmaya da cesaretim yok negatifi sürekli gördüğümden bu şekilde akıntı olurmu ilk hamilelik belirtisi ona göre test yapıcam

Evet ya psikolojik olarak dinliyorum kendimi sürekli ama adetime 7-8 gün öncesinde ara ara kaşıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi bugün de sağ kasığımda batma oluyo ara ara göğsümün ucı da sankim biraz koyu allahım gözlerim de beni yanıltmaya başladı iyi mi of of çıvdıvıcam

Bende hamilelik belirtisi olarak göğüslerde hassasiyet vardı ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor, genelde geceleri ateş basması felan yaşıyorum.

Cnm test yaptinmi kaç vunin var adetr

Kendinizi dinlediginiz ve hamile olmak istediginiz icin o belirtiler. Hepsini zamaninda yasadim emin olun. Hemen hamilelik belirti vermez ki adetinden sonra ya da bir iki gun once olur anca. Kendinizi bu kadar dinlemeyin akisina birakmayi deneyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…