Çıkmaz Allahın izniyleAynen. Adetim normal ve düzenli diye hiç gitmemiştim umarım bi sıkıntı çıkmaz
Yaaa aynen ya biz naparsak yapalım allah ol deyince oluyorı rabbime şükürler olsunÇıkmaz Allahın izniyle
Ben 2 3 ayda bir adet gorurdum ama 3 ayda hemen hamıle kaldm. Nasip bu işler.
Yaaa aynen ya biz naparsak yapalım allah ol deyince oluyorı rabbime şükürler olsun
Hayır 1 kızım var Allah uzun ömür versin diğeri vefat ettiMaşallah iki kızınız var üçüncü mu düşünüyorsunuz
Haber ver cnm inşallah Rabbim sevindirirRegl ma 4 gün var aslında hızlı test yapsam çıkar varsa ama cesaretim yok sanırım regl gecikmeyi beklicem 1 gün geçerse hemencik test yapçam
Tabikiii çok teşekkür ederim canımHaber ver cnm inşallah Rabbim sevindirir
Başınız sağolsun desenize sizin cennette bir meleğiniz var torbilli olacaksınızHayır 1 kızım var Allah uzun ömür versin diğeri vefat etti
İnşallah sefeate nail oluruz Rabbim tüp isteyenlere nasip etsin anne olmayiBaşınız sağolsun desenize sizin cennette bir meleğiniz var torbilli olacaksınızrabbim gönlünüze göre versin
İnşallah aminİnşallah sefeate nail oluruz Rabbim tüp isteyenlere nasip etsin anne olmayi
Evet ya psikolojik olarak dinliyorum kendimi sürekli ama adetime 7-8 gün öncesinde ara ara kaşıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi bugün de sağ kasığımda batma oluyo ara ara göğsümün ucı da sankim biraz koyuBelirti bulmaya çalışıldığı için çıkıyor. Bende hiç belirti olmamıştı. İlaç kullanıyordum, acaba gebelik var mı dokunmasın diye test yaptım.
adetten sanırım 4 gün önceydi. O şekilde öğrendim.
Belirtilere çok takılmayın. Gebelikten önce acaba hamilemiyim diye psikolojik olarak adetimin gecikmesine neden olduğum dönemler oldu.
Bende hamilelik belirtisi olarak göğüslerde hassasiyet vardı ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor, genelde geceleri ateş basması felan yaşıyorum.Merhaba kızlar
Daha önce bazı konulara yazdım cevap alamadım lütfen yardımcı olun.bu ay beniş çalışmalarına başladık yumurtlama dönemi öncesi 2 gün,yumurtlamanın 4. Ve en yüksek görünen 6. Günü ( pepapp programına göre) birliktelik oldu. 1 haftadır ciddi anlamda kasık ağrılarım, sürekli karnımda şişlik sanki üşütmüşüm gibi yada gaz varmış gibi ama yok, ishal ara ara bulantım oldu iştahım arttı regl a da 8 gün bar bi kaç gündür göğüs ucu acı yanla hissi ve göğüslerim taş gibi bu belirtiler psikolojik mi yoksa gebelikte erkem belirti mi? Yaşayan var mıı??
Cnm test yaptinmi kaç vunin var adetrEvet ya psikolojik olarak dinliyorum kendimi sürekli ama adetime 7-8 gün öncesinde ara ara kaşıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi bugün de sağ kasığımda batma oluyo ara ara göğsümün ucı da sankim biraz koyuallahım gözlerim de beni yanıltmaya başladı iyi mi of of çıvdıvıcam
Son 2 günCnm test yaptinmi kaç vunin var adetr
Kendinizi dinlediginiz ve hamile olmak istediginiz icin o belirtiler. Hepsini zamaninda yasadim emin olun. Hemen hamilelik belirti vermez ki adetinden sonra ya da bir iki gun once olur anca. Kendinizi bu kadar dinlemeyin akisina birakmayi deneyin bence.Merhaba kızlar
Daha önce bazı konulara yazdım cevap alamadım lütfen yardımcı olun.bu ay beniş çalışmalarına başladık yumurtlama dönemi öncesi 2 gün,yumurtlamanın 4. Ve en yüksek görünen 6. Günü ( pepapp programına göre) birliktelik oldu. 1 haftadır ciddi anlamda kasık ağrılarım, sürekli karnımda şişlik sanki üşütmüşüm gibi yada gaz varmış gibi ama yok, ishal ara ara bulantım oldu iştahım arttı regl a da 8 gün bar bi kaç gündür göğüs ucu acı yanla hissi ve göğüslerim taş gibi bu belirtiler psikolojik mi yoksa gebelikte erkem belirti mi? Yaşayan var mıı??
Benimle ayniymissin benimde 3 gün yumurtlamanın 11. Günüydü bugün dün HCG negatif ciktiSon 2 günyaaa eşim maça gidiyo şimdi dedim eczaneden al bana test yok dedi resmen işkence ya
Hmmm hayırlısı hakkında canım bende heyecanla bekliyorum bakalımBenimle ayniymissin benimde 3 gün yumurtlamanın 11. Günüydü bugün dün HCG negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?