Genetik arastirma yaptiran varmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar selam

İlk bebegimi kalp durmasi sonucu kaybedince tekrarlamasini beklemeden trombofili paneli yaptirmak istedim pihtilasma varsa ciksin diye. Doktorum esimden ve benden genetik testlerin de yapilmasini istedi bugun kan verdim 1 ay sonra sonuc cikacakmis. Cok korkuyorum kan pihtilasmasi cikmasi tedavisi var sorun degil ama genetik testlerin bozuk cikmasi ihtimali beni korkutuyor acikcasi.

Aranizda genetik test yaptiran var mi?

bende yaptrmadim ama yaptirman iyi olmus yaptirmayi dusunuyrm doktor iki uc kalp durmasindan sonra yapikir diyo benim bi kalp durmasi bi kimyasal var ve bi tane daha kimyasal varmis tabi ben sonradan onun kimyasal oldgnu analdim test yaptm pozitif gibiydi ama kanamam basladi.merak etme insallah sorun cikmaz ciksada simdi herseyin caresi var en azindan onlemini alirsnz.

Merhaba ben 2 düşük yaptım ilk bebeğimiz kalbi durdu sonra genetik test yaptırdım normal çıktı kan pihtilasmasına normal çıktı bende 3 bebeğim hamile kaldım malesef onuda 27 haftalikken kalbi durdu sonra araştırıldi ve romatizma nin bir çeşidi afs bu hastalık kan pihtilasmasına sebep oluyomus bu durumda bebegin beslenmesine ve kalbinin durmasına sebep oluyomus

Basin sagolsun tatlim genetik testlerinde cikmamis miydi ?

mrb cnm gecmis olsun bende benzer seyler yasiyorum. trombofili paneli yapildi. genetik soylemedi doktor yaptirdiginiz genetik testler nedir. esinden ne istedi. yardimin icin simdiden tesekkurler

mrb cnm gecmis olsun bende benzer seyler yasiyorum. trombofili paneli yapildi. genetik soylemedi doktor yaptirdiginiz genetik testler nedir. esinden ne istedi. yardimin icin simdiden tesekkurler
Canim benim kadin dogum doktorum trombofoliye de ihtiyac duymadi ama ben kendim genetik doktoruna gittim yasadiklarimi anlattim pihtilasmayla birlikte bakalim dediler genetige de kan verdim esim de ertesi gun gitti kan verdi sadece

tesekkur ederim canim, esin icin olan kan tahlili testinin adini biliyormusun? senle ilgili olan da yani genetik test dedikleri tam nedir biliyormusun

Basin sagolsun tatlim genetik testlerinde cikmamis miydi ?
Sağol canim genetik testinde belli olmaz dedi romotoloji doktorum çünki romatizma nin bir çeşidi olan afs hastaligi kan pihtilasmasına sebep oluyomus 1 er ay arayla aynı kan testi yapıldı ondan sonra anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…