- Konu Sahibi ayabenzer23
2 defa bebeklerimi kaybettim doktorum bana genetik araştırma yapacaklarını söyledi hiçbir bilgim yok yaptıran var mı bilgilerinize ihtiyacım var kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 defa bebeklerimi kaybettim doktorum bana genetik araştırma yapacaklarını söyledi hiçbir bilgim yok yaptıran var mı bilgilerinize ihtiyacım var kızlarrr
Canımçok geçmiş olsun bende 6 bebek kaybettim...3. bebeğimi kaybettiğimde eşime ve bana genetik tahl,il yapıldı...Hiç bi zorluğu yok sadece kan veriyosunuz o kadar...Eğer özelden yaptırırsan hemen çıkar ama ücreti fazla olabilir devlet hastanesinde yaptırırsan ücretsiz olur ama bi kaç ay sonra çıkar sonucunuz...Eğer aceleniz yoksa devlette yaptır ben öyle yapmıştım...İnş önemli bişey çıkmaz canım...Rabbim yardımcın olsun...
geçmiş olsun canım sanada çok tşk ederim umarım bişey çıkmaz özelde yaptırmayı düşünüyorum buradaki devlet hastaneleri beni çok yıprattı çok sıkıntılı zamanlardı
Sağol canım sen bilirsin tabii...Sonuçta bi kan vereceksin daha sonra sonucunu almaya gideceksin...Farketmez ama ne yaşadıysan ağır gelmiş sana normal olarak...Rabbim bi daha yaşatmasın...
merhaba ayabenzer çok geçmiş olsun.bende 2 bebeğimi kaybettim.kendi isteğimle dr.zorla baskı yaparak genetik tarama testlerini yaptırdım.özelde çok ciddi paralar istiyorlar benden eşimle birlikte 3000 lira istemişlerdi 21 gündede sonuçlar çıkıyor.üniversite hastanesine gittiğimde orası 3 ay sonraya randevu verdi 2 aydada sonuç çıkıyormuş.bende beklemek istemediğim için kısa sürede yapılanları devlette yaptırdım hatta devlette 200 lira ödedim.bu işlem ordada paralı bi kısmınıda özelde yaptırdım.sonuçlarınıda aldım.benimde kanda pıhtılaşma problemim olduğu için bebeklerim ölüyormuş.allah şifa versin cnm sanada......
çok yüksek ücretlermiş bakalım bize ne diyecekler sen en azından sorunu bulmuşsun bakalım bize ne diyecekler allah senin ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun
ben eskişehirde özel bi hastaneye yaptırdım 160-tl tuttu ve 1 haftada çıktı
Maaşallah ne güzel sizlerin sorununun ne olduğu çıkmış bende ne pıhtılaşma ne de genetik hiç bişey çıkmadı ama 6 bebeğimi kaybettim...Bana sebebi açıklanamayan düşük dediler...Düşecek birinde de duracakmış ben nolacaksam bu aradahayrlısı olsun ne diyim...
senin durumun daha zormuş allah yardımcımız olsun çok üzüldüm senin adına bakalım bende ne çıkacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı
ben eskişehirde özel bi hastaneye yaptırdım 160-tl tuttu ve 1 haftada çıktı