Genetik Mutasyon

hopeisalwaysthere

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
8
Merhaba herkese. Genetik testleri (wes testi) kötü gelen, gen mutasyonu olan kişilerin toplandığı bi başlık olması için bu konuyu açmak istedim. Böyle bi sorunu bizzat yaşayıp ya da yakını yaşayıp gebe kalan birileri var mı acaba? Herkese umut olması adına eğer böyle hikayeleriniz varsa tedavi süreci ile ilgili bilgi paylaşır mısınız lütfen?

Ben de C17ORF53 geni heterozigot ve vus çıktı bu durumlarla karşılaşanlar yazarsa birlikte fikir alışverişi yaparız

Nadir oldugumuzu biliyordum da bu kadar mı nadiriz acaba? Arkadaşlar lütfen bu konuda deneyimi olan ya da etrafında böyle vakalar duyanlar bilgisi olan herhangi biri varsa yardımcı olabilir misiniz?

2025 ağustosta Sıvı kesesi açılmasıyla gebeliğim sonlandırıldı. Genetik testlere gönderildi. Bir çok hocadan görüş aldık genetik seçilimliye gerek yok dediler. Yeniden gebe kaldım ancak 5 haziranda kese şekli bozukluğu ve köşe gebeliği nedeniyle bu da sonlandırıldı. Yine genetiğe gönderdik. Ne yapacağımızı bilmiyoruz

Merhaba, çok çok geçmiş olsun. Wes testi yapmanızı önerdiler mi peki? Genellikle daha kapsayıcı bi cevap olması açısından Wes testi yapmaya yönlendiriyorlar.

Bende yaptırdım wes testi 2.5 ay oldu hala çıkmadı. Üniversite hastanesi nde. Bende merakla bekliyorum. Çıktığı anda tekrar tüp bebeğe gideceğiz güncellerim sonuç çıktığı zaman

Daha öncede mi tüp bebekte gebe kalmıştınız? Hangi üniversitede yapıyorlar wes testi ankarada hep özeller yapıyor maalesef ve çok maliyetli

Daha öncede mi tüp bebekte gebe kalmıştınız? Hangi üniversitede yapıyorlar wes testi ankarada hep özeller yapıyor maalesef ve çok maliyetli
Ben hiç hamile kalamadım daha 5. Tüp bebeğe başlayacağız onun öncesi wes istedi doktorum. Ben dokuz eylül üniversitesi hastanesi ne yapıldığını öğrendik yaptırdık kişi başı 10 bin lira. Özeller de 1000 dolar dediler. Sizde randevu alın bir uçak biletine bakar. Özellerde 50.60 bin ne gerek var

Diğer 4ü neden olmadı? Genetik seçilimli miydi? Sanki tüp bebeğe kesin gibi bakıyoruz ama onca verilen umudun, maliyetin de boşa gitmesin ihtimali var yani kusura bakmayın çok soru sordum

Diğer 4ü neden olmadı? Genetik seçilimli miydi? Sanki tüp bebeğe kesin gibi bakıyoruz ama onca verilen umudun, maliyetin de boşa gitmesin ihtimali var yani kusura bakmayın çok soru sordum
Yumurta kalitesizliği varmış amh iyi rezev iyi yaş faktörü var [42 yaş geçtikçe yumurtla kalitesi düşüyor ] 5. Gün embriyo lar ölüyor blasr bulamıyoruz

Benim eşimde translokasyon var bu nedenle pgtli tüp bebek yaptık, sağlıklı gelen embriyo boş gebelikle sonuçlandı, doktor wes testine yönlendirdi ben de daha araştırma aşamasındayım.

Bu 2. Yaptırmamız. Hiç bilmiyordum orada yaptırıldığını, bebekten alınan örneklerin taşınması sıkıntı uzak mesafeye

Bu 2. Yaptırmamız. Hiç bilmiyordum orada yaptırıldığını, bebekten alınan örneklerin taşınması sıkıntı uzak mesafeye
Nasıl yani? Siz kendinize yaptırmayacak mısınız? Bebeğe mi yapışacak . Ben yanlış anladım galiba kusura bakma

Yumurta kalitesizliği varmış amh iyi rezev iyi yaş faktörü var [42 yaş geçtikçe yumurtla kalitesi düşüyor ] 5. Gün embriyo lar ölüyor blasr bulamıyoruz
prp eksozom önerdımı doktorunuz bende aynı durumu yasadım banada prp önerdi ama henuz baslamadım tedavıye karar veremedım faydası olacagındanda emin olamadm malesef

`