- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi hopeisalwaysthere
-
Ben de C17ORF53 geni heterozigot ve vus çıktı bu durumlarla karşılaşanlar yazarsa birlikte fikir alışverişi yaparız
Merhaba, çok çok geçmiş olsun. Wes testi yapmanızı önerdiler mi peki? Genellikle daha kapsayıcı bi cevap olması açısından Wes testi yapmaya yönlendiriyorlar.2025 ağustosta Sıvı kesesi açılmasıyla gebeliğim sonlandırıldı. Genetik testlere gönderildi. Bir çok hocadan görüş aldık genetik seçilimliye gerek yok dediler. Yeniden gebe kaldım ancak 5 haziranda kese şekli bozukluğu ve köşe gebeliği nedeniyle bu da sonlandırıldı. Yine genetiğe gönderdik. Ne yapacağımızı bilmiyoruz
2 dir wes yaptırıyoruz zatenMerhaba, çok çok geçmiş olsun. Wes testi yapmanızı önerdiler mi peki? Genellikle daha kapsayıcı bi cevap olması açısından Wes testi yapmaya yönlendiriyorlar.
Ben hiç hamile kalamadım daha 5. Tüp bebeğe başlayacağız onun öncesi wes istedi doktorum. Ben dokuz eylül üniversitesi hastanesi ne yapıldığını öğrendik yaptırdık kişi başı 10 bin lira. Özeller de 1000 dolar dediler. Sizde randevu alın bir uçak biletine bakar. Özellerde 50.60 bin ne gerek varDaha öncede mi tüp bebekte gebe kalmıştınız? Hangi üniversitede yapıyorlar wes testi ankarada hep özeller yapıyor maalesef ve çok maliyetli
Yumurta kalitesizliği varmış amh iyi rezev iyi yaş faktörü var [42 yaş geçtikçe yumurtla kalitesi düşüyor ] 5. Gün embriyo lar ölüyor blasr bulamıyoruzDiğer 4ü neden olmadı? Genetik seçilimli miydi? Sanki tüp bebeğe kesin gibi bakıyoruz ama onca verilen umudun, maliyetin de boşa gitmesin ihtimali var yani kusura bakmayın çok soru sordum
Ankaradaki merkezlerden fiyat aldınız mı?Daha öncede mi tüp bebekte gebe kalmıştınız? Hangi üniversitede yapıyorlar wes testi ankarada hep özeller yapıyor maalesef ve çok maliyetli
Allah yardımcınız olsunYumurta kalitesizliği varmış amh iyi rezev iyi yaş faktörü var [42 yaş geçtikçe yumurtla kalitesi düşüyor ] 5. Gün embriyo lar ölüyor blasr bulamıyoruz
Çoğu yerden aldık wes testi 43 bin intergende mecburen orada yaptırıyoruz.Ankaradaki merkezlerden fiyat aldınız mı?
Dokuz eylül üniversitesi hastanesi ne 10 bin lira. O kadar para vermeyin bir uçak biletine bakarÇoğu yerden aldık wes testi 43 bin intergende mecburen orada yaptırıyoruz.
Nasıl yani? Siz kendinize yaptırmayacak mısınız? Bebeğe mi yapışacak . Ben yanlış anladım galiba kusura bakmaBu 2. Yaptırmamız. Hiç bilmiyordum orada yaptırıldığını, bebekten alınan örneklerin taşınması sıkıntı uzak mesafeye
prp eksozom önerdımı doktorunuz bende aynı durumu yasadım banada prp önerdi ama henuz baslamadım tedavıye karar veremedım faydası olacagındanda emin olamadm malesefYumurta kalitesizliği varmış amh iyi rezev iyi yaş faktörü var [42 yaş geçtikçe yumurtla kalitesi düşüyor ] 5. Gün embriyo lar ölüyor blasr bulamıyoruz