• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik Mutasyon

prp eksozom önerdımı doktorunuz bende aynı durumu yasadım banada prp önerdi ama henuz baslamadım tedavıye karar veremedım faydası olacagındanda emin olamadm malesef
Ben sordum onu da doktoruma gerek yok dedi. Bilimsel kanıtlanmış bir şey değil para tuzağı demeye getirdi

prp eksozom önerdımı doktorunuz bende aynı durumu yasadım banada prp önerdi ama henuz baslamadım tedavıye karar veremedım faydası olacagındanda emin olamadm malesef
Merhaba belki fikir olur diye yazmak istedim. 2020 yılında daha gençtim tabi Acıbadem maslakta 3 opu oldum hiç bir embriyom 5. Güne ulaşmadı. Sonra ben Memorial’a opu oldum çok daha memnun kaldım Semra hoca Acıbadem’in kiloma göre fazla doz kullandığını o sebeple blast olmadığı söyledi bi opu yaptık ve benim 5 yumurtadan 2 tanesi blast oldu sonra bi toplama daha 5 yumurtadan 4 blast. Bu tesadüf değildi. Bi memorial ile görüşün pro bana da yapmıştı en son tüplerimi alacaktı aradan 6 sene sonra ben doğal hamile de kaldım doktora göre hasarlıydı tüplerim ama Semra hoca bunu da onaylamadı. Haklıymışta

Merhaba belki fikir olur diye yazmak istedim. 2020 yılında daha gençtim tabi Acıbadem maslakta 3 opu oldum hiç bir embriyom 5. Güne ulaşmadı. Sonra ben Memorial’a opu oldum çok daha memnun kaldım Semra hoca Acıbadem’in kiloma göre fazla doz kullandığını o sebeple blast olmadığı söyledi bi opu yaptık ve benim 5 yumurtadan 2 tanesi blast oldu sonra bi toplama daha 5 yumurtadan 4 blast. Bu tesadüf değildi. Bi memorial ile görüşün pro bana da yapmıştı en son tüplerimi alacaktı aradan 6 sene sonra ben doğal hamile de kaldım doktora göre hasarlıydı tüplerim ama Semra hoca bunu da onaylamadı.

tesekur ederim deneyımınızı paylaştıgınız için .bizde semra hoca ile görusme kararı aldık laboratuvar acısından memorıal daha güçlü sanırım.tedavi için öngörusme yapıp fikir alıp ıkı merkez arasında karar verelim diye dusunduk .🙏

tesekur ederim deneyımınızı paylaştıgınız için .bizde semra hoca ile görusme kararı aldık laboratuvar acısından memorıal daha güçlü sanırım.tedavi için öngörusme yapıp fikir alıp ıkı merkez arasında karar verelim diye dusunduk .🙏
Daha az ilaç iğne emin olun daha güzel sonuç alacaksınız

Merhaba herkese. Genetik testleri (wes testi) kötü gelen, gen mutasyonu olan kişilerin toplandığı bi başlık olması için bu konuyu açmak istedim. Böyle bi sorunu bizzat yaşayıp ya da yakını yaşayıp gebe kalan birileri var mı acaba? Herkese umut olması adına eğer böyle hikayeleriniz varsa tedavi süreci ile ilgili bilgi paylaşır mısınız lütfen? 🌸🌹
Merhaba 6 aylık gebeliği sonlandırmak zorunda kaldıktan sonra wes testi yaptırdık. Gebeliği sonlandırmamıza sebep olan hastalık bizde çıkmadı ama eşimle başka bir genimizde bozukluk çıktı. RYR1 geni eşimde patojen bende vus çıktı doktor genetik ayrıştırmalı tüp bebek yapıp yapmama konusunda kararsız. Çünkü bendeki vusun zararsız olma ihtimali var Allah korusun zararlı olma ihtimali de var

Merhaba 6 aylık gebeliği sonlandırmak zorunda kaldıktan sonra wes testi yaptırdık. Gebeliği sonlandırmamıza sebep olan hastalık bizde çıkmadı ama eşimle başka bir genimizde bozukluk çıktı. RYR1 geni eşimde patojen bende vus çıktı doktor genetik ayrıştırmalı tüp bebek yapıp yapmama konusunda kararsız. Çünkü bendeki vusun zararsız olma ihtimali var Allah korusun zararlı olma ihtimali de var
Merhaba ne kadar verdiniz acaba? Bende 27. Haftada gebelik sonlandırdım tek gen mutasyonu nedeni ile. Bize de bakıldı ve de novo olduğu anlaşıldı. Eşimde bende Wes verdik, ekstra başka hastalıklarımız var mı diye bekliyoruz. Genetik danışmanlık aldık bu süreçte, onlar de novo olunca normal yol ile deneyin diyor ama ben 39 eşimde 43 yaşında, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz. Bizde tüp bebek mi yapsak diyoruz.

Merhaba ne kadar verdiniz acaba? Bende 27. Haftada gebelik sonlandırdım tek gen mutasyonu nedeni ile. Bize de bakıldı ve de novo olduğu anlaşıldı. Eşimde bende Wes verdik, ekstra başka hastalıklarımız var mı diye bekliyoruz. Genetik danışmanlık aldık bu süreçte, onlar de novo olunca normal yol ile deneyin diyor ama ben 39 eşimde 43 yaşında, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz. Bizde tüp bebek mi yapsak diyoruz.
Genetikli tüp bebeği 450-500 bini bulur dediler.
Wes testini kızımız ben eşim 70 bin tlye verdik biyogen Antalyada. Bende korkuyorum, birde bizde üstte yazdığım gibi bozukluk çıktı. Tüm bunların dışında eşim halihazırda kas hastası

Genetikli tüp bebeği 450-500 bini bulur dediler.
Wes testini kızımız ben eşim 70 bin tlye verdik biyogen Antalyada. Bende korkuyorum, birde bizde üstte yazdığım gibi bozukluk çıktı. Tüm bunların dışında eşim halihazırda kas hastası
Off çok pahalıymış. Pgt a ve pgt m yapıldığı taktirde dimi bu fiyat, sadece pgt a değildir sanırım. Süreç hem pahalı hemde manevi olarak zorlu. Genetik danışmanlık aldınız değil mi? Genetik doktoru kesinlikle tüp bebek mi dedi size? Canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Back
X