- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 23
- 29
- Konu Sahibi melikepink
İşlemlerde yazıyolarmış sadeceBece yazarlar özel hastane ama emin değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşlemlerde yazıyolarmış sadeceBece yazarlar özel hastane ama emin değilim
Bende acıbadem tedavi gördüm. Pgt den sağlıklı gelen 1 adet embriyo transferi edildi. Şaka gibi olan şu ki kimyasalı bıraktım boş gebeliği bıraktımtm . Ben yolk kesesini ve bebeği gördüm sonradan gelişimi durdu. Daha sonra bana genetiğyle ilgili problem olduğunı söylediler. E zaten sağlıklıydı. Anlamadım bu işi. Ne diolarsa yaptm. Ne sundularsa yaptm 1 kere olsun hepsi olsun dedik oda olmadı. Halada çözebilmiş değilm.2. tüp bebek denememde acıbademde tedavi oldum orda yaptırmıştım, baya maliyet olduğu kesin ancak benim anlamadığım nokta bende sağlıklı olarak transfer edilen embriyo genetikten temiz çıkan embriyo ve kalitesi 5aa hamile kalmama rağmen boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı. Genetiğin amacı zaten bu sağlıksız embriyoyu bulmak bunları yaşamamk değil mi? Bu duurm benim kafamı oldukça karıştırdı. Şİmdi yeniden tedavi görüyorum başka bir klinikte.
Allah bizlere maddi manevi dayanma gücü versin, çok zor süreçler.Bende acıbadem tedavi gördüm. Pgt den sağlıklı gelen 1 adet embriyo transferi edildi. Şaka gibi olan şu ki kimyasalı bıraktım boş gebeliği bıraktımtm . Ben yolk kesesini ve bebeği gördüm sonradan gelişimi durdu. Daha sonra bana genetiğyle ilgili problem olduğunı söylediler. E zaten sağlıklıydı. Anlamadım bu işi. Ne diolarsa yaptm. Ne sundularsa yaptm 1 kere olsun hepsi olsun dedik oda olmadı. Halada çözebilmiş değilm.
Merhaba arkadasım...Bız bahcecıde tup bebek tedavısı goruyoruz.Benım üç düşügüm olgugu için doktorum genetıge bakılması gerektıgını söyledı.21 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesı 6. güne ulaştı 4'ü genetıge gitti maalisef saglıksız geldı.Sonra iki tane daha yolladık çok şükür onlar saglıklı geldı.Bu ay transfer yapılacak.Bu arada bir embrıyo fıyatı 6.500 tl eger gecmıste düşüklerınız varsa kesınlıkle genetıge gıdın derım.Öbür türlü risk alıyorsunuz.Rabbım herkesın yardımcısı olsun.Herkese merhaba arkadaşlar. Genetik pgt testi ile yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören var mı? Fiyatlar nasıl hangi hastane uygun yardımcı olabilir misiniz?
hangi bahçeciye gidiyorsunuz acaba hastane ne kadar istedi sizden toplam ne kadar masraf yaptınız ben de ankara bahçeciye başlayacağım daMerhaba arkadasım...Bız bahcecıde tup bebek tedavısı goruyoruz.Benım üç düşügüm olgugu için doktorum genetıge bakılması gerektıgını söyledı.21 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesı 6. güne ulaştı 4'ü genetıge gitti maalisef saglıksız geldı.Sonra iki tane daha yolladık çok şükür onlar saglıklı geldı.Bu ay transfer yapılacak.Bu arada bir embrıyo fıyatı 6.500 tl eger gecmıste düşüklerınız varsa kesınlıkle genetıge gıdın derım.Öbür türlü risk alıyorsunuz.Rabbım herkesın yardımcısı olsun.
hangi bahçeciye gidiyorsunuz acaba hastane ne kadar istedi sizden toplam ne kadar masraf yaptınız ben de ankara bahçeciye başlayacağım da
hangi bahçeciye gidiyorsunuz acaba hastane ne kadar istedi sizden toplam ne kadar masraf yaptınız ben de ankara bahçeciye başlayacağım da
Ankara Balgattakı bahcecıye gıdıyoruz.Toplam 100.000 tl'yı buldu.Tabıı ben hısteroskopı amelıyatı oldugum ıcın (amelıyat 20.000 tl)ve sonuclarımız genetıge gıttıgı için bu kadar malıyetlı oldu.Genetıgın embrıyo bası ucretı ise 325 euro cıvarında tabıı kur fıyatlarına göre bu rakam değisiyor.Umarım hersey gönlünüzce Allah hepimizin yardımcısı olsun.hangi bahçeciye gidiyorsunuz acaba hastane ne kadar istedi sizden toplam ne kadar masraf yaptınız ben de ankara bahçeciye başlayacağım da
ödemelerde taksit yardımında bulunuyorlar mı?Ankara Balgattakı bahcecıye gıdıyoruz.Toplam 100.000 tl'yı buldu.Tabıı ben hısteroskopı amelıyatı oldugum ıcın (amelıyat 20.000 tl)ve sonuclarımız genetıge gıttıgı için bu kadar malıyetlı oldu.Genetıgın embrıyo bası ucretı ise 325 euro cıvarında tabıı kur fıyatlarına göre bu rakam değisiyor.Umarım hersey gönlünüzce Allah hepimizin yardımcısı olsun.
benim de ayın 16sında berfu hocaya randevum ilaç raporu çıkardım 5. tüp bebeğim olacak nasipse rapor hepsini karşılamadı siz gonalf kaçgün vurundunuz genel muameleden memnun kaldınız mıAnkara Balgattakı bahcecıye gıdıyoruz.Toplam 100.000 tl'yı buldu.Tabıı ben hısteroskopı amelıyatı oldugum ıcın (amelıyat 20.000 tl)ve sonuclarımız genetıge gıttıgı için bu kadar malıyetlı oldu.Genetıgın embrıyo bası ucretı ise 325 euro cıvarında tabıı kur fıyatlarına göre bu rakam değisiyor.Umarım hersey gönlünüzce Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Maalısef hepsını pesın yatırdık ben taksıtlendırme yapılmıyor dıye bılıyorum.Zaten boyle bır talepte de bulunmadık.Sız yıne de sansınızı deneyın.ödemelerde taksit yardımında bulunuyorlar mı?
benim de ayın 16sında berfu hocaya randevum ilaç raporu çıkardım 5. tüp bebeğim olacak nasipse rapor hepsini karşılamadı siz gonalf kaçgün vurundunuz genel muameleden memnun kaldınız
anladım canım hemen gonalfi 300lük falan vurun demiyorlar heralde ben ilk tedavimde 150 ile başlamıştım size nasıl başlandı bakalım biz de artık çok bunaldık maddi manevi ilaç raporu çıktı işte gonalfi hepsini karşılamadı her tarafa yazıyorum elinde kalıp vermek isteyen var mı diye :)Maalısef hepsını pesın yatırdık ben taksıtlendırme yapılmıyor dıye bılıyorum.Zaten boyle bır talepte de bulunmadık.Sız yıne de sansınızı deneyın.
çok çok teşekkür ederim gerçekten dualara çok ihtiyacım var kimin duası kabul olur bilinmez ay nasıl sevindim:)Canım benım Allah yardımcın olsun.Sen o ınsanlara hiç kulak asma bak senı hıc tanımayan bırı olarak söylüyorum.Gün gelecek sana laf sokanlar Yaradanın sayesınde kucagına alacagın cocugunu belkı de cocuklarını sevdıgını görünce utanıp belkı de hasetlenecekler yılmayıp amacına ulaştığın için çünkü bana göre kötü gününde köstek olan iyi gününde de değneyi arkasına saklar kı olur da yine düşerse vurmak için hazır olayım dıye.Evet bu süreç çok zorlu maddı manevı bızde kredı çekerek koyulduk bu işe ve insallah sonu hayırlı olacak dıye umuyoruz.Senin içinde dua edicem emın ol.Rabbim bu yolda ugraş veren herkesin yar ve yardımcısı olsun.Bu arada elımde maalısef yok gonalf olsa ınan verırdım.Hayırlı geceler
hayırlısıyla sağlıcakla inşallah sizin de bizim de olur evlatlarımız kızının kardeşi olsun elbette ben de diyordum inan 4 tane çocuğum olsun kalabalık olalım derdim ama şimdi diyorum ki en azından kardeş olsunlar ha birini bir kucağımıza alaydık inşallah burada her yere hamişim diye yazarım heralde o gün geldiğindeAynen oyle canım ama dedıgım gıbı sen hep dua et yılma emınım gün gelip yüzün gülecek eger bebişin olursa buradan yaz lütfen mutluluguna ortak olmak isterım.İnsallah ikimizınde olur.Ben de ikinci cocuk için ugrasıyorum.Kızımın bır kardesı olsun istıyorum.Umarım dileklerimiz gerçek olur.Allaha emanet ol duacınım![]()