Genetik problemi olanlar burayaa

ruyass47

Allah'ım sen nasip et
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
675
624
323
31
Selam arkadaslarr maleseff genetikk tasiyiciligi yuzunden 3 bebegimi kaybettim genetik sorunu olupta saglikli bebeklerine kavusanlar var mi birbirimize yardimci olalimm lutfen tup bebek sansimizin olabileceqi soyleniliyor tecrubesi olanlar yazabilirmii???

pgt yle tüp bebek konusu var canım genetik problemleri olanalar orda .benımde var ama eylül gibi düşünüyorum pgtyı

2 kez düşük yaptım 2 aylık genetik testler yapıldı kromozonlara rası translakasyon oldugu ortaya cıktı 3 bebekten 1 saglıklı sansı varmıs oyuzden pgt yaptırmak istyoruz inşallah

2 kez düşük yaptım 2 aylık genetik testler yapıldı kromozonlara rası translakasyon oldugu ortaya cıktı 3 bebekten 1 saglıklı sansı varmıs oyuzden pgt yaptırmak istyoruz inşallah
Insaallah canimm Allahh saqlikli evlatlar nasip etsin cumlemize bizim sansimiz dha az diqerlerine gore beni pgt de saqlikli cikmamasi korkutuyor

Insaallah canimm Allahh saqlikli evlatlar nasip etsin cumlemize bizim sansimiz dha az diqerlerine gore beni pgt de saqlikli cikmamasi korkutuyor
oyle deme yaaa bizim sansimiz daha cok diyelim sebebimiz belli enazindan bebegimiz daha saglikli olacak insallah. benimde ayni korkum var malesef ya saglikli cikmazsa ya okadar ugras bosa gderse okadar yoldan gelip eli bos donmek cok korkutuyor ama bu nu aklima geldikce baska sey dusunuyorum rabbim hayrlisini versin yuzumuzu guldursun insallh

genetik tasiyicilik derken ne var canim ? kromozn bozuklugumu sendemi esindemi ? hangi sehrdesin

Korkularimizz ayni malesef seninde soylediqin gibi. Olumlu dusunelim olumlu olsun insaallah dusune dusune bi hal oldumm stress mahfetti bnii cok zor bi drumdayizz cocuklara asiri duskunumm bnim kendi bebeqim olsa ne yparmm yarabbimmm bizedeee bu guzel duyguyuu tattirrr

genetik tasiyicilik derken ne var canim ? kromozn bozuklugumu sendemi esindemi ? hangi sehrdesin
Mardindeyim canim ikimizinde tasiyici oldugu soyleniliyor ama tam olarak kimden kaynaklandigi belli deqil arastiriliyor bbklerimiz hasta doguyo 2 hafta sonra bursadan kesin bi sonuc geleck ondan sonra insaallah hayirlisiyla tup bbk tedavisine baslayacagz.

3 bebeginde dogdumu yoksa hamileykenmi dustu canm tedaviyi nerde yaptrcaksin

Merhaba arkadaşlar bir sey duydum Göztepe medical da kromozom testleri sgk karşılıyormuş aynı zamanda farkda almıyorlarmış bu hafta gidip gönderenecem ama daha önce giden oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…