Genetik Sonucum..Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirmi

jansettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
94
14
48
Merhabalar Arkadaşlar.. Genetik tanı sonuçlarımı akşam aldım..Henüz doktorum ile görüşemedim. Bu sonuçlardan anlayan arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz?

MTHFR 1298 mutasyon analizi sonuç: Mt/N (Heterozigot.Mutasyonu tek alelde taşıyor)
MTHFR 677 mutasyon analizi sonuç: Mt/N (Heterozigot.Mutasyonu tek alelde taşıyor):97:

sonuçlarımız aynı:( ben küçük bi araştırma yaptım interette kan pıhtılaşma sorunuymuş canım. ama net bi bilgi değil daha doktorumla görüşmedim

Evet..Bende az buçuk aynı araştırma sonucuna vardım..Aynı şekilde doktorumla görüşemedim henüz..Merakta ediyorum..Burdaki arkadaşların bazıları maaşallah doktor gibi donanımlı bilgilere sahip..belki ayrıntılı bir cevap alabilirim ümidiyle bekliyorum.

canım benimde MTHFR 1298 mutasyon heterezigot çıkmıştı diğeri normaldi şuanda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum claxen 4000 lik olanlardan. heterezigot kan pıhtılaşmasının biraz hafif olanı ama homozigot biraz daha ileri seviye olanıymış doktorum öyle söylemişti.

canım benimde MTHFR 1298 mutasyon heterezigot çıkmıştı diğeri normaldi şuanda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum claxen 4000 lik olanlardan. heterezigot kan pıhtılaşmasının biraz hafif olanı ama homozigot biraz daha ileri seviye olanıymış doktorum öyle söylemişti.

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum bu testi yaptirmak istiyorum tam olarak nasil bir test oldunu bilmiyorum, yapan arkadasim bu konuda beni bilgilendirisenmemnun olurum...

Back
X