• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik soru

erctrh

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9
1
16
İstanbul
merhaba benim bir sorum var eşim akondroplazi ve hipoplazik hastası sorum bir kızımız var 3 yaşında normal şimdilik herhangi bir test yaptırmadık ikinci cocugu istiyo eşim ama ben biraz tedirginim ne yapmalıyım şuan kızımın bile bu hastalıga sahip olup olmadıgını bilmeden nasıl ikinciye cesaret ederim ikinci cocuk için risk durumu nedir yardım edin pgt bir yaptırmalimıyım ve fiyatları neler

Merahaba geçmiş olsun öncelikle. Genetik hastalıkların geçişleri çeşitlilik gösterir. Sizi konun uzmanı çalışma arkadaşım embriyoloji şefi necati fındıklı ile görüştürebilirim. 0212 310 31 00 numaralı telefondan kendisine not bırakırsanız konu hakkında szie döner. Saygılarımla.

merhaba benim bir sorum var eşim akondroplazi ve hipoplazik hastası sorum bir kızımız var 3 yaşında normal şimdilik herhangi bir test yaptırmadık ikinci cocugu istiyo eşim ama ben biraz tedirginim ne yapmalıyım şuan kızımın bile bu hastalıga sahip olup olmadıgını bilmeden nasıl ikinciye cesaret ederim ikinci cocuk için risk durumu nedir yardım edin pgt bir yaptırmalimıyım ve fiyatları neler

Back