• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik tarama nedir

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
835
484
23
arkadaşlar ben ilk kez tüp bebek deniyorum 4 tane 5. gün 5 aa embriyom var söyledikleri bu yani bilemiyorum tamemen teslimiz doktora ve laboratuvara malesef... merak ettiğim konu şu genetik falan hiçbişey demedi benim doktorum neden yaptırmadı genetik testi siz neden yaptırdınız benim yaşım 30 çok merak ettim benim doktorum eksik bilgi mi veriyor

arkadaşlar ben ilk kez tüp bebek deniyorum 4 tane 5. gün 5 aa embriyom var söyledikleri bu yani bilemiyorum tamemen teslimiz doktora ve laboratuvara malesef... merak ettiğim konu şu genetik falan hiçbişey demedi benim doktorum neden yaptırmadı genetik testi siz neden yaptırdınız benim yaşım 30 çok merak ettim benim doktorum eksik bilgi mi veriyor
Canım benim de yaşım 33, ben kendim istemiştim genetik test doktorumdan ama ilk tüp bebek olduğu için yapmayalım gerek yok dedi, yani çoklu düşük durumlarında yapılıyor gibi bir açıklama yapmıştı. Ben de garanti olsun en başında her şeyi yaptırayım sonra düşünmeyeyim şu da olsaydı diye her şeyi yapmak istiyordum. Hakkımızda hayırlısı inşallah pozitifleri görürüz 🤩🤲🏻

Back