• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik tarama tüp bebek riskli hamilelik

gulcannina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
58
0
36
53
İstanbul
hamilelikte plasenta yaşlanması neden olur gıda zehirlenmesinden olurmu bebek anne karnında konvuzion geçirme sebebi ne tekrar tüp bebek yaparsak riskli mi ayni olmaz mı ne olur cevab bekliyorum

hamilelikte plasenta yaşlanması neden olur gıda zehirlenmesinden olurmu bebek anne karnında konvuzion geçirme sebebi ne tekrar tüp bebek yaparsak riskli mi ayni olmaz mı ne olur cevab bekliyorum

Merhaba ,

Uzmanlık gerektiren bir sorudur. Ben tüp bebek uzmanıyım.Sorunuzu Uzman Dr. Bora Cengiz'e iletirseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımla

merhabalar hocam ilginiz için teşekür ediyorus fakat dr bora cengize nereden ve nasıl randevu alacağıs bilmiyorus ben kendim türkiyeli değilim yabanci gelinim eşim da çalışıyor bilmiyorum sen ara deyör bize yardımcı olurmusunus mart ayında tüp bebek tedavisine başlamak istiyorus39 yaşindaim ilk evlilikten 2 sağlıklı çocuğum var 21 ve 19 yaşinda onlardan sonra 3 kez dış gebelik ve 2 düşük yaşadım ikinci evlilikte3 tüp bebek deneimde rahmetli bebeğim doğdu 15 aylık vefaat etti vucudunda hiç bir sorun yoktu plasenta yaşlanmasından dolaisıyla emme refleksi yoktu ve anne karnında asfiksiye maruz kaldığı için serebral palsi teşisi kondu 4 kez tüp bebekte 10 hafta kalbi durdu ve kürtaj yapıldı genetik tarama gerekliymiş özelikle eşime ve bana yaştan dolaisıyla ama nerei gideeğis ve nasıl yaptıracağıs bilmiyorum embrioya mı yapılacak yoksa tedaviden önce bize mi yapılacak blmiyorus eski doktorumdan memnun değildik ve suçunu dağil kabul ediyor o üzden başka yere gitmei düşünüyorus

Merhaba ,

Plasenta yaşlanmasının birden fazla nedeni olabilir (hipertansiyon ,diyabet ,damar hastalıklar ,... ) .Anne karnın konvizyon geçirilmesi ile ilgili bir vaka ile karşılaşmadım.Ama konu ile ilgili daha detaylı bilgi için perinatolog Dr.Bora Cengiz'den fikrini alabilirsiniz.

Saygılarımla.

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

Back
X