S Smnrktl Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 63 8 6 36 13 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smnrktl #1 Merhaba ben iki düşük yaşadım genetik tarama için mersin şehir hastanesinde kan verdim acaba bu sonuçlar ne kadar surede çıkıyor bilgisi olan var mı?
Merhaba ben iki düşük yaşadım genetik tarama için mersin şehir hastanesinde kan verdim acaba bu sonuçlar ne kadar surede çıkıyor bilgisi olan var mı?
E Ecednz Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2020 47 49 38 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smnrktl #2 Smnrktl .!.: Merhaba ben iki düşük yaşadım genetik tarama için mersin şehir hastanesinde kan verdim acaba bu sonuçlar ne kadar surede çıkıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptırdım yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonuç
Smnrktl .!.: Merhaba ben iki düşük yaşadım genetik tarama için mersin şehir hastanesinde kan verdim acaba bu sonuçlar ne kadar surede çıkıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaptırdım yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonuç
S Smnrktl Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 63 8 6 36 15 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smnrktl #3 Teşekkür ederim cevabınız için