Opu Sonrası Genetik Test

merve070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
9
0
1
30
Kızlar merhaba, ben dün opu oldum. Toplanan yumurta sayım ile döllenen yumurta sayım aynı çıkmadı. Buna moral bozmuyorum tabi ki sonuçta bize bir embriyo yeterli şuan. Sizlere sormak istediğim bu ilk tüp bebek denemem daha önce bir kaybım oldu. 12. haftada kalp atışı durdu. Vakumlu kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik tüm testleri bana ve eşime yaptırdım. Sonuçları temiz çıktı. Benim sıkıntım amh çok ani düşüşteydi. Burada çok fazla kişi embriyo için genetik önermiş ancak benim doktorum gerek yok dedi. Çok arada kaldım. Israrla yaptırmalı mıyım yoksa doktora güvenmek mi daha mantıklı. Sonrasında keşke yaptırsaydım da demek istemiyorum. Ancak bu sonuç kesin değil ve embriyo kaybı da olabilir diyenler de var. Bu süreçte siz ne yaptınız. Ne önerirsiniz. Taze transfer sürecindeyim bu arada.

Merhaba. Kalp atışı sebebiyle aynı süreci 2 kez yaşamış biri olarak ben kesinlikle genetiğe göndereceğim. Kürtaj psikolojisi çok ağır gelmişti bana. Hem ruhen hem bedenen aynı acıları bir daha yaşamak istemiyorum. Kararınız sizin için güzellik getirir inşallah🌸

Back