Yok canım ben merak ettiğim için sordum. Benim bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı da o da bu testten yaptırmıştı. Ben de nasıl yapıldığını merak ettim. Arkadaşıma soramadım bu aralar çok telefonla görüşmüyormuş.
Ben hiç hamile kalamadım ki düşük yapayım
sualp27
canım bu testleri yaptırdın mı
Ne kadara yaptırdın nerde
Ben başkent üniversitesine sordum
3-4 bin bulur dediler
Sonucun ne oldu
Bende yaptıracağım
3.düşüğümü yaşıyorum
sualp27
canım bu testleri yaptırdın mı
Ne kadara yaptırdın nerde
Ben başkent üniversitesine sordum
3-4 bin bulur dediler
Sonucun ne oldu
Bende yaptıracağım
3.düşüğümü yaşıyorum
Evet canim yaptirdim genetik test cok üzüldüm düşuklerine hemotoloji bolumune gittim uni hastanesi pihtilasma çıktı oglumda igne kullandim kansulandirici
Evet canim yaptirdim genetik test cok üzüldüm düşuklerine hemotoloji bolumune gittim uni hastanesi pihtilasma çıktı oglumda igne kullandim kansulandirici
Merhaba, forumu okudum sizden çok faydalı bilgiler edindim. Elazığ'dayım. Fırat Üniversitesi Hastanesi genetik bölümüne telefon açtım. Önce kadın doğum doktoruna gitmeliymişim. Orası sevk edecekmiş. Direkt genetik bölümüne gidemiyorum anlayacağınız. Bu işleyiş bana garip geldi. Sonuçta bir dünya test vb dosyam kabarık. Dolambaçlı yol niye ?
Merhaba Sualp iyi akşamlar hala buradamısın bilemedim şuan lekelenmem var 2014 de ki mesajlarını isyanını okudum ve çok etkilendim. Şuan oğluna kavuştuğunu okudum çok çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah paylaşmak istedim uzaklar da bir yerlerde oğlunu kucağına aldığın İçin sevinen bir insan var bil istedim.....