genetik test ve adetliyken yumurtlama yardım lütfen

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.

3yıllık evliyim.1aşılama 1 tüp bebek yaşadım.sorunum yumurtamın yaşım 22 olmasına rağmen gelişmemesi.tüp bebekte bile 15tane oluştu 8i boş çıktı 7side dondurulacak kalitede değildi.
şimdi yeni bi doktora gittim.her gittiğim doktor gibi oda şaşırdı.ve daha önce gittiğin doktorlar senden genetik tanı istemedilermi dedi.hayır dediö.diğer ay genetik test yapılacak ve ben çok korkuyrm.aranızda yaptıran varmı nasıl bişey.bi sorun çıkarsa tedavi nasıl olurrr.

ve dün benim adetimin 2.günü olmasına rağmen 18mmde 1tane yumurtam oldunu söyledi doktorum.14 15.günlerde bile oluşmayan yumurtam adetliyken oluşmuş(

benim bi arkadaşımdada var senin gibi bir sorun ama ondan genetik tanı die bişey istenmedi yaşı çok genç olmasına rağmen yumurtlama olmuyor allah yardımcınız olsun allah isteyen herkese nasip eder inşallah anne olmayı sağlıcakla kal

saol tatlım.zaten yaşım genç olduğu için istiolar genetik testiii.22yaşında yumurtamın hiç olmaması doktorları bile şaşırtıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…