E EsrSvm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Emoji Skoru 2.174 Puanlar 83 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #41 Bulutumsu7 .!.: Transferim gerçekleşmedi hala bazı aksilikler oldu bakalım bu ay inşallah Genişletmek için tıkla... İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Bulutumsu7 .!.: Transferim gerçekleşmedi hala bazı aksilikler oldu bakalım bu ay inşallah Genişletmek için tıkla... İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Bulutumsu7 Guru Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 532 Emoji Skoru 489 Puanlar 303 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #42 EsrSvm .!.: İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah canım bekleyen herkes önce güzel haberi ardından da kucağına bebişini alsın sen ne durumdasın başladın mı? Tedavi nasıl ilerliyor?
EsrSvm .!.: İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah canım bekleyen herkes önce güzel haberi ardından da kucağına bebişini alsın sen ne durumdasın başladın mı? Tedavi nasıl ilerliyor?
E EsrSvm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Emoji Skoru 2.174 Puanlar 83 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #43 Bulutumsu7 .!.: İnşallah canım bekleyen herkes önce güzel haberi ardından da kucağına bebişini alsın sen ne durumdasın başladın mı? Tedavi nasıl ilerliyor? Genişletmek için tıkla... Amin canım benim.Bende yarın gonal f kullanmaya başlıycam.Bu ay aşılama olacak bakalım
Bulutumsu7 .!.: İnşallah canım bekleyen herkes önce güzel haberi ardından da kucağına bebişini alsın sen ne durumdasın başladın mı? Tedavi nasıl ilerliyor? Genişletmek için tıkla... Amin canım benim.Bende yarın gonal f kullanmaya başlıycam.Bu ay aşılama olacak bakalım
Bulutumsu7 Guru Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 532 Emoji Skoru 489 Puanlar 303 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #44 EsrSvm .!.: Amin canım benim.Bende yarın gonal f kullanmaya başlıycam.Bu ay aşılama olacak bakalım Genişletmek için tıkla... Ay inşallah aşılama ile hallolur
EsrSvm .!.: Amin canım benim.Bende yarın gonal f kullanmaya başlıycam.Bu ay aşılama olacak bakalım Genişletmek için tıkla... Ay inşallah aşılama ile hallolur
E EsrSvm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Emoji Skoru 2.174 Puanlar 83 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #45 Bulutumsu7 .!.: Ay inşallah aşılama ile hallolur Genişletmek için tıkla... Amiin İnşaallah canım inşaallah
Bulutumsu7 .!.: Ay inşallah aşılama ile hallolur Genişletmek için tıkla... Amiin İnşaallah canım inşaallah
T Turkolog18 Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 84 Emoji Skoru 34 Puanlar 8 Yaş 31 16 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #46 Merhaba ben yeni bir kayıp yaşadım ve kürtaj oldum devlet hastaneleri 3 tane olmadan yapmiyorlarmis Ankara'da tavsiye edeceğiniz laboratuvar neresi acaba Ankara'da yaşıyorum bu testi yaptırmak istiyoruz.
Merhaba ben yeni bir kayıp yaşadım ve kürtaj oldum devlet hastaneleri 3 tane olmadan yapmiyorlarmis Ankara'da tavsiye edeceğiniz laboratuvar neresi acaba Ankara'da yaşıyorum bu testi yaptırmak istiyoruz.
L LadyMaya_ Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 397 Emoji Skoru 492 Puanlar 103 2 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi balbocegi34 #47 Nevermindjustsmile .!.: Ank.da olsaydin bir lab onerecektim. Ok, sanirim düsük yada basarisiz denemeniz var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bu genetik testlerin adı ne tam olarak ank da nereyi önerirsiniz.
Nevermindjustsmile .!.: Ank.da olsaydin bir lab onerecektim. Ok, sanirim düsük yada basarisiz denemeniz var. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bu genetik testlerin adı ne tam olarak ank da nereyi önerirsiniz.