Erkek İnfertilitesi Genetik testi sonucu hakkinda yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

workerthenew

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
24
32
88
Arkadaslar merhaba. Herkese bu zorlu surecte basarilar dilerim. Benim 2 tane kurtagla sonlanan (1i kalp atimi hic olmadi, oteki duyduk ama 8. Haftasa durdu) 1i kimyasal 3 dusugum var. genetik test yaptirdik gecen ay. Bende MTHRFR C677T heterozigot, PAI 4G/5G cikti. Esimin de 46 xy 13ps+. Doktor randevum carsamba ama endiseliyim biraz bu durumda olup yorum yapabilecek, fikri olan var mi?

Kimse cevaplamamis ama ilerde caresiz kalip bakanlar icin doktorun yorumunu yazmak istedim. Onemli bir durum olmadigini soyledihem benim hem esimin sonucu icin, ama madem dusuk yasadik coraspin baslayalim dedi.

Ama oncelikle stres yapmamami ve internetten uzak durmami soyledi. Herkese gecmis olsun :)

Kimse cevaplamamis ama ilerde caresiz kalip bakanlar icin doktorun yorumunu yazmak istedim. Onemli bir durum olmadigini soyledihem benim hem esimin sonucu icin, ama madem dusuk yasadik coraspin baslayalim dedi.

Ama oncelikle stres yapmamami ve internetten uzak durmami soyledi. Herkese gecmis olsun :)
Bende sizin durumunuzdayim. Asilama ile bir kimyasal gebelik yasadim sonra tup bebek yaptik 11. Haftada kalbi durdu. Dogal yolla gebe kaldim onunda 8. Haftada kalbi durdu ikisindede kalp atisi aldik. Benimde son kurtajim genetige gitti henuz 17 gun oldu. Zaman hic gecmiyor sonuclar icin hem korkuyorum hem meraktayim. Genetik konusunda cokta bilgim yok. Beklemekten baska caremde yok. Benim ilki dusuk olunca ikincide hem asprin hemde kan sulandirici igne baslamisti doktorum tedbiren fakat ona ragmen dustu. Ya buda tesaduf sagliksiz bebekti ondan dusuk oldu yada genetik bi durum olabilir dedi 😯😯

Back
X