- 23 Aralık 2019
- 275
- 116
- 103
- 34
- Konu Sahibi EdebiyatOgretmen
-
Kayıp gebelik mi yoksa hamilelikte mi .Genetik için kaç tup kan verdiniz acaba
Benim de 2 düşüğüm oldu.Benden 5 tüp almışlardı.Benden 6 tıp aldılar merak ettim acaba kaç tup alınıyor. Iki kaybim var
Teşekkür ederim bütün tetkiklere bakılsın istiyorum ondan sordumBenim de 2 düşüğüm oldu.Benden 5 tüp almışlardı.
2 tüp verdim biri karyotip analizi için biri de pıhtılaşma icinKayıp gebelik icin
Bir de yalnizca siz değil eşinizden de alıyorlar. 2 tüp benden 1 tüp esimden aldılar. Eşime de karyotip analizi yapıldı kromozomlarina bakıldı. Sorun eşimde çıktı bizde. Inversiyon çıktı kromozom dizilisinde. Gerçi inversiyon düşüğe kesin sebep mi hala bilinmiyor. Ben tekrar hamile kaldım bakalim şimdilik iyi ilerliyorGenetik için kaç tup kan verdiniz acaba
Bu arada söylediğim iki tüpü sadece genetik bölümünde verdim. Onun dışında kadın doğum da tiroid ve birşeye daha bakıldı hatırlamıyorum şimdi. Onun içinde iki tüp kan vermistim. Bu tarz kayiplarda tiroid, pıhtılaşma ve genetik dizilime bakılıyor. Onun dışında kist var mı, rahim yapısı ve birşeye daha bakmislardi hatirlamadigim. Temiz çıkmıştı ben de herşey.Genetik için kaç tup kan verdiniz acaba
Çok şükür Allah kucağınıza sağlıklı güzel şekilde alirsinizBir de yalnizca siz değil eşinizden de alıyorlar. 2 tüp benden 1 tüp esimden aldılar. Eşime de karyotip analizi yapıldı kromozomlarina bakıldı. Sorun eşimde çıktı bizde. Inversiyon çıktı kromozom dizilisinde. Gerçi inversiyon düşüğe kesin sebep mi hala bilinmiyor. Ben tekrar hamile kaldım bakalim şimdilik iyi ilerliyor
Hastanenin yoğunluğuna göre 20 gün de cıktı benim.merhaba benimde 2 tane gelişmemesiden dolayı kürtaj var . Bende bu perşembe gideceğim kan pıhtılaşma ve karyotip analizi için , test yaptırmadan önce yapmamız geeken bir şey var mı . sonuçlar kaç günde cıkıyor
Hastaneye göre değişiyor galiba. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesiydi genetik bölümü yok ben kadın doğuma gittim o eni yönlendirdi kan verdim.E EdebiyatOgretmen merhaba bende genetik test için hastaneye gidicem ama kadın doğuma mı yoksa tıbbı genetiğe mi randevu alarak gittiniz acaba?
Teşekkür ederim cevabınız içinHastaneye göre değişiyor galiba. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesiydi genetik bölümü yok ben kadın doğuma gittim o eni yönlendirdi kan verdim.
Rica ederim geçmiş olsunTeşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?