Genetik testler

sera96 cnm bir arkdaştan aldım testleri hepsini yaptırmaya çalışıcam:1hug:

bu arada iyiyim 4.cü denemeyi konuşuyoruz eşimle:emir_bebek:

kaldığımız yerden devamkaydirigubbakcemile5

fical allah hepimizin yardımcısı olsun canım
bencede yeni tedavi öncesi bu testleri yaptırmalısın doktorların keyfine bırakırsak işimiz zor her doktor baştan duyarlı olamayabiliyor yıprananda bizleriz tabiki
4.cü denemeyi nerde yaptırmayı düşünüyorsun

ben tüp denememi brükselde yaptırdım ve bu tetkikleri benden onlar istedi..benim ilk denememdi düşükle sonuçlandı..
tüpbebek maliyeti 6000lira tutunca bu testlerin fiyatınında yüksek olacağını düşündüm ve hiç sormadım..
ünv hastanelerine gelince yapan yerler mutlaka vardır amaaaa ben aradığımda benim 3düşüğüm var dedim yalan söylemek zorunda kaldım çünkü başka türlü yapmıyorlar.. illa 3acı yaşayacaksın!!!
ünv.hastanesinde yaptırmak isteyenlerin bilgisi olsun yoksa geri dönüyorsunuz..
özellerde ise herhangi bir istek gerekmeden kendi isteğine bağlı yaptırabiliyorsun para konuşuyor yani...:(
seracım mailine geri dönerlerse bizleride bilgilendir olurmu..
RABBıM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda...

arkadaşlar biz testlerimizi üniversite hastanesinde yaptırdık. doktorumuz hangi testleri istediğini yazdı bizde doktorla konuşup durumu anlattık ve tetkikleri parasız yaptırdık.sonuçlar 1 aya anca çıkıyo bilginiz olsun diye yazdım.allah yardımcımız olsun:((

zümrütttt:):) hangi ünv. burası???
yahu 1kusür milyar vermektense ankaraya yol parası verir yaptırırım..
yer neresi ?

katılıyorummmmmmm sanaaaaaaaa hallisnaaaaaaaa
zümrüüüttttttt banada söyle
hiç değilse amcamızıda ziyaret etmiş oluruzzzzz ankara ya gidip

ya kızlar bu testler bu kadar pahalımı gerçekten........zaten 7000 harcadık tüpbebege borç dert.......şimdi bu fiyatlar ne böyle..........
çok üzüldüm yaa???hiç yaptıramıycam mı ben bunları...............Allahım ne olur yardım et

işte işin kötüsü o zaten ben bu testleri yaptırıcam ötesi yok...
onca para verdik tüp için sonuç bu oldu.. yine onca para verip yeni tedavi uygulayacağım.. bari temiz bi şekilde olsun...

kızlar ben gazide yaptırdım. sorunumu anlattım ve doktorun istemlediği tetkikleri yazmasını istedik poliklinik doktoru yazdı. (iç hastalıkları da yazabiliyomuş hematologlar) üniversite hastanelerinde yapılıyo ama sonuç geç çıkıyo.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum allah yardımcınız olsun, benim de düşüklerim oldu dr bu tahlilleri istedi ama memur olduğum için üni. yaptır dedi, üniv. aradım kadın doğumda çok sonraya randevu veriliyor vazgeçtim.
biraz araştırdım hematoloji (dahiliyenin bir birimi) bu tahlilleri istiyormuş. hemen ertesi gün gittim hematolojiye durumumu anlattım bütün bu tahlilleri yaptırdım 3 saatte işim bitti sonuçlarımı aldım , yalnız genetik laboratuvarı sonuçları 1 ay kadar sonra çıkıyormuş
hiç para ödemedim

paylaşmak istedim

mrh arkadaşlar genetik test yaptırcam 3.cü negatifimi cumartesi aldım kanamam geliyor yarına ,üni.has. randevu aldım gideyimmi kanamam bitincemi gitmeliyim.sabah 9 da orda olucam testlei yaptıran arkadaşlar ne zaman gitmeliyim acil yazarmısınız?

mrh arkadaşlar genetik test yaptırcam 3.cü negatifimi cumartesi aldım kanamam geliyor yarına ,üni.has. randevu aldım gideyimmi kanamam bitincemi gitmeliyim.sabah 9 da orda olucam testlei yaptıran arkadaşlar ne zaman gitmeliyim acil yazarmısınız?
canım benim düşüğüm 2hafta önce oldu.. doktora sormuştum şimdi yaptırsam olurmu bu testleri diye olur herhangi bir dönemde yapılabilen bir tetkik bu dedi..
yani özellikle bir zaman dilimi gerekmiyor.. sorunsuz bir sonuç almanı diliyorum inş..

kızlar bende 5 mikro denedim üç dr degiştirdim benden böyle testler istenmedi.bende düşük olmadı sonuç hep nagatif çıktı ama bende bu testleri yapmak istiyorum sanırım eylülde deniycem bu arada jinemeddede kampanya var ilaçlar dahil 4000 ytl bilginiz olsun benim sormak istedigim benim bulundugum yerde üniv. hast yok devlet hastaneleri bu testleri yapıyormu ben dr a gitmeden bu testleri yapıp gitmek istiyorum en azından dr isterse zaman kazanırım diye düşünüyorum

sah-mat bizden
Karyotip analizi (Eşinize ve size)
-ACA IgG (anti cardiolipin antikor)
-ACA IgM
-Lupus Antikoagulan ab
-Faktor V Leiden Mutasyon
-Antitrombin III düzeyi
-Protein C aktivitesi
-Protein S aktivitesi
-MTHFR enzim mutasyonu
-FI G 20210A protrombin polimorfizmi
istendi. bu testler sadece üni.hastanesinde yapılıyo.devlet hast yok.

zümrüt canım teşekür ederim hemen not aldım bunları devlet yapmıyorsa bursada uludag üniv. gidicem mecburen orda kadın dogumcu tanıdıkta var daha kolay olur sanırım bakalım eylüle kadar araştırıcam başka ne gibi ön bilgilere ihtiyacım olacak beş deneme yaptım bir doktorda bana şu tahlili yapalım veya bir araştıralım demedi şimdi sizlerin sayesinde çok aydınlanıyorum aslında gittigim hastanelerde istanbulda bu konuda iyi hastaneler ama anlamıyorum

ŞAH-MAT canım benim ilk tüp bebek tedavimde 3 tane 1. kalite emriyo tranfer edildi hiçbiri tutmadı ve doktorumuz hemen genetik analiz istedi.bence birdahaki tedavinde merkez ve doktorlar konusunu iyice araştırmadan yaptırma. allah hepimizin yardımcı olsun.

Back
X