- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
-
bos gebelık malesef tup bebekte de oluyor. Tam gelısemıyo bebek. Cok kcuk kalıyo hıcyok degıl yanı. Bazen yolk sac da gorunmez Bazen sadece bebek. Ben bos gebelık gecırdıgımde embrıyo gelısırken bebek cok kucuk mm lerde kalıyo usgde gozukmuyor demıstı doktor.Merhaba arkadaşlar..
Geçen haftadan beri içim içimi yiyor, sürekli bir cevap , bir umut arayışındayım. Tüp bebekle çok şükür 4.denememde hamile kaldım diye sevinirken kalp atışı için 6+4 de doktora gittiğimde kese ve yokk saç vardı fakat bebek yoktu, daha dığrusu varla yok arası dediler, 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi.. kese büyüklüğüne göre bebeğin de olması gerekiyor aslında , büyük ihtimal düşük olacak, 1hafta sınra tekrar bakalım olmazsa kürtaj olabilir dedilerçarşamba günü kendi tüp bebek doktorumdan randevu aldım , artık ne olacaksa onla karar vereceğiz...
Genetikten de sağlıklı dönmüştü, kanamam vs de yok, gerçi birsürü ilaç da kullanıyorum zaten.. gebelik boşsa o konan embriyoya ne oldu, yok gebelik varsa neden kendini göstermedi... kafam artk iyice doldu düşünmekten
Boş gebelik kararını öyle hemen vermesin doktorunuz biraz beklemek konusunda ısrarcı olun. Yolk sac gözükmesi olumlu bir şey. Ben iki defa boş gebelik geçirdim ilkinde 11. Haftaya kadar beklemiştik emin olunca kürtaj olmuştum. Hangi yöntem ile genetik test yapıldı embriyolarınıza?Merhaba arkadaşlar..
Geçen haftadan beri içim içimi yiyor, sürekli bir cevap , bir umut arayışındayım. Tüp bebekle çok şükür 4.denememde hamile kaldım diye sevinirken kalp atışı için 6+4 de doktora gittiğimde kese ve yokk saç vardı fakat bebek yoktu, daha dığrusu varla yok arası dediler, 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi.. kese büyüklüğüne göre bebeğin de olması gerekiyor aslında , büyük ihtimal düşük olacak, 1hafta sınra tekrar bakalım olmazsa kürtaj olabilir dedilerçarşamba günü kendi tüp bebek doktorumdan randevu aldım , artık ne olacaksa onla karar vereceğiz...
Genetikten de sağlıklı dönmüştü, kanamam vs de yok, gerçi birsürü ilaç da kullanıyorum zaten.. gebelik boşsa o konan embriyoya ne oldu, yok gebelik varsa neden kendini göstermedi... kafam artk iyice doldu düşünmekten
Yolk varsa bebek de vardır bence gecikir ama görünür canım
Ya 6+4dü gittiğimizde geçen salı, ctesi gel göremezsek müdahale edebilirz dedi, ordan koşarak ayrıldım gibi bişey... bülent tıraşda oldu tedavim çarşamba günü ordaki uzmanlardan randevu aldım, artık onlarla bi yol çizeriz duruma göre, ki umarım süpriz olur da kalp atışları dinlerizBoş gebelik kararını öyle hemen vermesin doktorunuz biraz beklemek konusunda ısrarcı olun. Yolk sac gözükmesi olumlu bir şey. Ben iki defa boş gebelik geçirdim ilkinde 11. Haftaya kadar beklemiştik emin olunca kürtaj olmuştum. Hangi yöntem ile genetik test yapıldı embriyolarınıza?
Ben de daha önce 2 defa boş gebelik yaşadığım için tüp bebek ile evlat sahibi olma kararı verdik. Bizimde embriyolarımız genetiğe gitti. NGS yöntemi ile inceleme yapıldı bu ay ortasında transfer olacağım Allah nasip ederse. Bunun yanında kan sulndırıcı iğne, kortizon ve intralipid serum kullanacağım. Siz ilave bir ilaç kullanıyor musunuz peki?İnşallah canım, yolk olayı umutlandırıyor beni de bakalım
Ya 6+4dü gittiğimizde geçen salı, ctesi gel göremezsek müdahale edebilirz dedi, ordan koşarak ayrıldım gibi bişey... bülent tıraşda oldu tedavim çarşamba günü ordaki uzmanlardan randevu aldım, artık onlarla bi yol çizeriz duruma göre, ki umarım süpriz olur da kalp atışları dinlerizPgt yapılmıştı embriyolarıma, 2 tanesi olumlu geldi, 1tanesini transfer ettiler
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bu şekilde genetik inceleme yapılmış embriyoların sağlıklı ilerlemesini güçlendirmek için intralipid serum ve kortizon ilaçları da kullanılıyor. Mesela ben şu an dondurulmuş embriyo hazırlık sürecindeyim deltacortril kullanıyorum ve transferden önce intralipid serum takviyesi alacağımBen epey bi ilaca fevam ediyorum canım, progestan fitil, estrofem, vitamin, corasprin, kan sulandırıcı iğne, prograf ve 3günde 1de proluton depot iğne...
Senin de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım..
Aynen canım onları da kullandım transfer sürecinde... tedbir bizden elimizden geldiğince artkÇok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bu şekilde genetik inceleme yapılmış embriyoların sağlıklı ilerlemesini güçlendirmek için intralipid serum ve kortizon ilaçları da kullanılıyor. Mesela ben şu an dondurulmuş embriyo hazırlık sürecindeyim deltacortril kullanıyorum ve transferden önce intralipid serum takviyesi alacağım
İnşallah bu hafta bebeğinizi görürsünüz, bizlere de haber verin. Allah yardımcınız olsunAynen canım onları da kullandım transfer sürecinde... tedbir bizden elimizden geldiğince artk
Merhaba, benim embriyolarım da PGTde şimdi. 10 taneden 6sı kötü geldi, şimdi kalanlara bakılacak. Sizde kaç kötü çıktı ve nerede yapıldı pgt?İnşallah canım, yolk olayı umutlandırıyor beni de bakalım
Ya 6+4dü gittiğimizde geçen salı, ctesi gel göremezsek müdahale edebilirz dedi, ordan koşarak ayrıldım gibi bişey... bülent tıraşda oldu tedavim çarşamba günü ordaki uzmanlardan randevu aldım, artık onlarla bi yol çizeriz duruma göre, ki umarım süpriz olur da kalp atışları dinlerizPgt yapılmıştı embriyolarıma, 2 tanesi olumlu geldi, 1tanesini transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?