Genetikten sağlıklı döndü ama bebek görünmedi:(

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Merhaba arkadaşlar..
Geçen haftadan beri içim içimi yiyor, sürekli bir cevap , bir umut arayışındayım. Tüp bebekle çok şükür 4.denememde hamile kaldım diye sevinirken kalp atışı için 6+4 de doktora gittiğimde kese ve yokk saç vardı fakat bebek yoktu, daha dığrusu varla yok arası dediler, 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi.. kese büyüklüğüne göre bebeğin de olması gerekiyor aslında , büyük ihtimal düşük olacak, 1hafta sınra tekrar bakalım olmazsa kürtaj olabilir dediler:( çarşamba günü kendi tüp bebek doktorumdan randevu aldım , artık ne olacaksa onla karar vereceğiz...
Genetikten de sağlıklı dönmüştü, kanamam vs de yok, gerçi birsürü ilaç da kullanıyorum zaten.. gebelik boşsa o konan embriyoya ne oldu, yok gebelik varsa neden kendini göstermedi... kafam artk iyice doldu düşünmekten:(

Merhaba arkadaşlar..
Geçen haftadan beri içim içimi yiyor, sürekli bir cevap , bir umut arayışındayım. Tüp bebekle çok şükür 4.denememde hamile kaldım diye sevinirken kalp atışı için 6+4 de doktora gittiğimde kese ve yokk saç vardı fakat bebek yoktu, daha dığrusu varla yok arası dediler, 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi.. kese büyüklüğüne göre bebeğin de olması gerekiyor aslında , büyük ihtimal düşük olacak, 1hafta sınra tekrar bakalım olmazsa kürtaj olabilir dediler:KK43: çarşamba günü kendi tüp bebek doktorumdan randevu aldım , artık ne olacaksa onla karar vereceğiz...
Genetikten de sağlıklı dönmüştü, kanamam vs de yok, gerçi birsürü ilaç da kullanıyorum zaten.. gebelik boşsa o konan embriyoya ne oldu, yok gebelik varsa neden kendini göstermedi... kafam artk iyice doldu düşünmekten:KK43:
bos gebelık malesef tup bebekte de oluyor. Tam gelısemıyo bebek. Cok kcuk kalıyo hıcyok degıl yanı. Bazen yolk sac da gorunmez Bazen sadece bebek. Ben bos gebelık gecırdıgımde embrıyo gelısırken bebek cok kucuk mm lerde kalıyo usgde gozukmuyor demıstı doktor.

Tüp bebekte maalesef daha fazla görülüyormuş bu durum doktorum söylemişti.ama yolk sac olması bir umut..7,8 hafta olsun bakalım ozaman daha net belli olur şu an belki görememişlerdir.Benim de ilk tedavimde bebek gelişmemişti kalbi hiç atmadı ama kullandığım ilaçlardan düşükte olmadı.8 haftalık olması gerekirken 6.haftada kalmış.kürtajla aldılar genetiğe gitti bir sorun çıkmadı.genetik bir problem olmasada sağlıksızdı demekki..ben 6 kere tedavi gördüm,hiç morelinizi bozmayın yeterki doğacak bebek sağlıklı olsun şimdi olmaz diğer sefere mutlaka olur

Umarım güzel haberlerle devam edebilirim... yani olumsuz olmasına çok alışığım zaten de böyle pozitif görüp sonrasında tedirginlik ya da olmama ihtimalini düşünmek birqz daha fazla üzüyo galiba... bide genetik falan işe girince olumlu olursa devam eder kafasıyla bakmşm demekli hep.. ne diyelim, dediğiniz gibi sağlıkla devam eder inşallah, hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏼

Merhaba arkadaşlar..
Geçen haftadan beri içim içimi yiyor, sürekli bir cevap , bir umut arayışındayım. Tüp bebekle çok şükür 4.denememde hamile kaldım diye sevinirken kalp atışı için 6+4 de doktora gittiğimde kese ve yokk saç vardı fakat bebek yoktu, daha dığrusu varla yok arası dediler, 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi.. kese büyüklüğüne göre bebeğin de olması gerekiyor aslında , büyük ihtimal düşük olacak, 1hafta sınra tekrar bakalım olmazsa kürtaj olabilir dediler:KK43: çarşamba günü kendi tüp bebek doktorumdan randevu aldım , artık ne olacaksa onla karar vereceğiz...
Genetikten de sağlıklı dönmüştü, kanamam vs de yok, gerçi birsürü ilaç da kullanıyorum zaten.. gebelik boşsa o konan embriyoya ne oldu, yok gebelik varsa neden kendini göstermedi... kafam artk iyice doldu düşünmekten:KK43:
Boş gebelik kararını öyle hemen vermesin doktorunuz biraz beklemek konusunda ısrarcı olun. Yolk sac gözükmesi olumlu bir şey. Ben iki defa boş gebelik geçirdim ilkinde 11. Haftaya kadar beklemiştik emin olunca kürtaj olmuştum. Hangi yöntem ile genetik test yapıldı embriyolarınıza?

Yolk varsa bebek de vardır bence gecikir ama görünür canım

İnşallah canım, yolk olayı umutlandırıyor beni de bakalım🙏🏼

Boş gebelik kararını öyle hemen vermesin doktorunuz biraz beklemek konusunda ısrarcı olun. Yolk sac gözükmesi olumlu bir şey. Ben iki defa boş gebelik geçirdim ilkinde 11. Haftaya kadar beklemiştik emin olunca kürtaj olmuştum. Hangi yöntem ile genetik test yapıldı embriyolarınıza?
Ya 6+4dü gittiğimizde geçen salı, ctesi gel göremezsek müdahale edebilirz dedi, ordan koşarak ayrıldım gibi bişey... bülent tıraşda oldu tedavim çarşamba günü ordaki uzmanlardan randevu aldım, artık onlarla bi yol çizeriz duruma göre, ki umarım süpriz olur da kalp atışları dinleriz🙏🏼 Pgt yapılmıştı embriyolarıma, 2 tanesi olumlu geldi, 1tanesini transfer ettiler

Ya 6+4dü gittiğimizde geçen salı, ctesi gel göremezsek müdahale edebilirz dedi, ordan koşarak ayrıldım gibi bişey... bülent tıraşda oldu tedavim çarşamba günü ordaki uzmanlardan randevu aldım, artık onlarla bi yol çizeriz duruma göre, ki umarım süpriz olur da kalp atışları dinleriz🙏🏼 Pgt yapılmıştı embriyolarıma, 2 tanesi olumlu geldi, 1tanesini transfer ettiler
Ben de daha önce 2 defa boş gebelik yaşadığım için tüp bebek ile evlat sahibi olma kararı verdik. Bizimde embriyolarımız genetiğe gitti. NGS yöntemi ile inceleme yapıldı bu ay ortasında transfer olacağım Allah nasip ederse. Bunun yanında kan sulndırıcı iğne, kortizon ve intralipid serum kullanacağım. Siz ilave bir ilaç kullanıyor musunuz peki?

Ben epey bi ilaca fevam ediyorum canım, progestan fitil, estrofem, vitamin, corasprin, kan sulandırıcı iğne, prograf ve 3günde 1de proluton depot iğne...
Senin de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım..

Ben epey bi ilaca fevam ediyorum canım, progestan fitil, estrofem, vitamin, corasprin, kan sulandırıcı iğne, prograf ve 3günde 1de proluton depot iğne...
Senin de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım..
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bu şekilde genetik inceleme yapılmış embriyoların sağlıklı ilerlemesini güçlendirmek için intralipid serum ve kortizon ilaçları da kullanılıyor. Mesela ben şu an dondurulmuş embriyo hazırlık sürecindeyim deltacortril kullanıyorum ve transferden önce intralipid serum takviyesi alacağım

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bu şekilde genetik inceleme yapılmış embriyoların sağlıklı ilerlemesini güçlendirmek için intralipid serum ve kortizon ilaçları da kullanılıyor. Mesela ben şu an dondurulmuş embriyo hazırlık sürecindeyim deltacortril kullanıyorum ve transferden önce intralipid serum takviyesi alacağım
Aynen canım onları da kullandım transfer sürecinde... tedbir bizden elimizden geldiğince artk🙏🏼

Merhaba, benim embriyolarım da PGTde şimdi. 10 taneden 6sı kötü geldi, şimdi kalanlara bakılacak. Sizde kaç kötü çıktı ve nerede yapıldı pgt?

Back
X