müjgan: mürsel bey siz misiniz? mürsel: siz kimi takip etmiştiniz? bana bak tuttuğum yer hariç 40cm cetvelim var, açarım takip mesafesini. yürü git kız.
Manyak Mürsel, kopardı yine herkesi:roflol::roflol:
Cevo'nun adama işkence yapmaya çalıştığı andaki replikler
Cevahir : Bildigin bi iskence yontemi var mi? Ulvi : Gozune akbil basalim cevahir: Ogrencimi bu? Ulvi: Yok tam Cevahir: Yok kaldiramaz
:roflol::roflol:
Ulvinin copa bıçak saplaması, Cevonun Cevriyeyi gördüğü andaki gözlerinin fıldır fıldır olması, Sevim'in Ulvinin o kara kobra hallerine bitmesi, Müfitle Bilalin süpper ötesi dansları, hepsine hepsine bittim.:roflol::roflol:
Cevahir- Şükufe evlenme tekliflerimi hep boş bırakıyo.. Bilal- kız bilmediğini boş bırakıyo işte Seninle niye evlensin şükufe bugüne kadar tek birikmişin o bıyık ve altındaki nokta
final sahnesin de ,yüzünü estetikle değiştirip,aynı Cevahir'e benzeyen ,Cevo,diğer adı ile Cevriye seslenendi:
Ben EZELDEN den beri kimseden korkmam
cevahir:
Şanslı izleyicim.Bak millet bana benzemek için estetik oluyor sense 1983 yapımı orjinal beni beğenmiyorsun.:lepi::lepi:
GENİŞ AİLE İZLENME REKORU KIRIYOR SALI GÜNÜ DİĞER DİZİLER FARK ATIYOR
bilal: olm bak benimle uğraşma benimde kendime göre arkam var
cevahir: yaslan arkana üzerine rahat bir şeyler giyi fileli bilal
------------------------------------------------------------------------------------------------
mafya cevo fedaisine: beni cevo 2 diye mi kaydettin lan ?
züpper ötesi güzel bi dizi bayılıyorum. ama salıya alındığından beri dizinin başını izleyemiyorum. işten geç geliyorum
haftasonu tekrarı denk gelirse ancak öyle izliyorum. varmıdır bu haftada tekrarı aceba??
keşke diziyi tekrar haftasonuna alsalar
Cevahir ile Koyu Bilal, mahallelerinin takımı Boyacı Gücü’ne başkan olmak için adaylıklarını koyuyorlar ve kıyasıya bir rekabete tutuşuyorlar. Boyacıköy Mahalle takımı olan Boyacı Gücü başkansız kalınca seçime gidilir. Başkanlık seçimleri için iki aday çıkar. Bunlar ezeli rakipler Cevahir ve Koyu Bilal’dir. Cevahir ve Bilal seçimleri kazanabilmek için bir sürü numara tezgâhlarlar. Mürsel’in kendini aldattığına iyice inan Nazan ise ailesine hamile olduğunu söyler. Aile büyükleri araya girerek Mürsel ile konuşmaya, arayı düzeltmeye çalışırlar ama Mürsel’de gözü olan Müjgan, komploları ile herkesi ilişki yaşadıklarına inandırır. Nazan’dan af dileyen Mürsel ise suçsuzluğuna kimseyi inandıramaz. Cevahir yapamayacağı vaatlerle Koyu Bilal de yapacağı transferlerle oy toplamak için seçim kampanyasına çıkarlar. Çocuğunu babasız büyütecek olan Nazan ise çeşitli iş girişimlerinden sonra babasının da desteği ile Boyacı Gücü’ne adaylığını koyar. Nazan tarafından terk edilen ve kendisini içkiye veren Mürsel intihar girişiminde bulunur. Seçimleri ise hiç beklenmedik bir isim kazanır.
Ufuk Özkan'dan tüyolar:
Gelecek bölümde degilde ondan sonraki bölümde Sükufe'nin kafasına halı roflol:) düsüyor ve hafızasını kaybediyor. Cevo'da fırsattan istifade evlenmek icin ikna etmeye calısıyormus Sükufeyi.
Nazan'la Mürsel'in de arası baya acılıyormus. :a015: