Geniş Aile Star Tv

Akşam koptum yine, siz çok yaşayın geniş ailem:lepi:

Cevahir:uzaktan akrabamız Hamiyet teyze sizi yakından görmek ne kadar güzel...:roflol:

Sevim:kendimi intihar etsem kaç sene verirler bana...:roflol:

Zekai:iki karışık bir single tost...

Cevahir:iyi akşamlar benim biricik geniş ailem.Yamuk yumuk sevgi getirdim size,ben çok yoruldum kız Muti (o kadar masum ve şeker söylediki bunu)

Ümran süreyya:Ne işiniz var burda hala çıkışta kız mı kesiyorsunuz
Bilal:Yok müdürüm.Biz artık üniversitenin çıkışlarını kesiyoruz Ben 4 yıllık iktisadi ve idari bilimlerin çıkışlarını kesiyorum,arkadaşımda 2 yıllık makineleri kesiyo :roflol::roflol:

Cevahir:Bu Bilal benim iznim olmadan sınıfı terkedip qitti.Yok Bilal
Bilal:Yalan söylüyor be hocam.Beni babamlar qeldi aldı qötürdü anaannemqiller hastaymış ona qittik
Cevahir:Hocam Münih olimpiyat stadı kadar Hans beni öpsün ki ben eğitime darbe vurmadım
:hooray::hooray:

Ümran süreyya:Zekai Kirişçi dışarıdan yiyecek qetirmek okul kurallarına uymuyor
Zek:Ya iyide hocam kantinin fiyatlarıda bize uymuyo napalım aç acına mı qezelim ortalarda
Kantinci Şeref:Aslında çok uygun.Bakın qençler arkadaşlarınıza ısmarlamayın tek kendinize alın bakın nasıl uyuyosunuz
Ümran Süreyya:Tabi ben baktım fiyatlara gayet uyqun qeldi
Zek:Hocam tabi size uyqun qelir müdür maaşıyla ohh Biz babamızın eline bakıyoruz Hocam Allah aşkınıza ya vicdanınıza takoz mu koydular sizin
Ümran Süreyya:Zekai okul kurallarına uy

başladı başladı yaşasıııııın!!hihoyyythihoyyyt

demliğin altını sıyırmayıp, bacağıma kaynar su damlatan ulvi:roflol:

ya muhtesem bi sey bu insallah bitirmezler hic harika bi sey ya koptum yazik o kimdi en son gelen ?

sonunu izleyemedim ,en son nikah için hazırlanıyolardı ,caner yoktu ortada ,noldu sonra ..?CADIARZU

Toplasanız kanımca anca 20 dk filan izlemişimdir. Halbuki dört gözle beklemiştim Cevoyu:gitme:

Ya seyredemedim kızlar noldu cevahir o kızla davası sıyrılabildimi işin içinden..Şuküfe duydu mu nolur azcık anlatın:kedi:

kardelencim kız yanı gamze baktı cevo şükufeyı sevıyo götür benı anlatcam dedı şukufeye
kız anlattı herşeyı sonra canerı buldular caner çocuğu öğrendi faln sarıldılar nıkah gunu gelmek için sözleştıler ama koyu bilal efendı kaçırdı caneri nıkah olsun diye
tam nıkahda mecburen evet dediler o sıra bırı girdi salona orda bitti demir abi olabılır gelen
böle işde

Çok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan.Güzel bi bölümmüş galiba tekrarını seyredeyim mutlaka..

Bak Bilale ya:mymeka:

Toplasanız kanımca anca 20 dk filan izlemişimdir. Halbuki dört gözle beklemiştim Cevoyu:gitme:

kaçırdın kuzu kafa süpper bi bölümdü yaa:lepi:

zekayinin masaya abaküs koyması aklıma geldikçe hala gülüyorum:roflol:

Tekrarı ne zaman kızlar haberiniz var mı?:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…