Geniş Aile Star Tv

valla canım komedilerde ele alınan hocalar üfürükçü-büyücü hocalar, camii imamlarıyla dalga geçeceklerini sanmıyorum hiç bi dizide:hulya:

ya galiba senaristler değişti kızlar, geniş ailenin senaristleri TRT de çıkacak "Yerden Yüksek" adlı komedi dizisini yazıyormuş
yada iki dizi senaristleri kastı
bakalım yarında böyle saçma sapan olursa izlemicem artık
ayrıca dedeyi bu şekilde harcamalarıda hiç hoş olmamış, geçmişte adamın çok genç bi kadınla evli olduğunu biliyolar, bi nevi arkadasından dedikodu yapıyorlar bence gerçek hayata göndermelerle

aaaaa niye değişti kızbilmiyorumkismile, ne güzeldi önceden.

Sanırsam bende izlemem artıkın.
Yerden Yüksek neki? Kim var orda.

böyle sacma sapan bir dizi görmedim,esprileri okadar alakasiz uyumusuz skici sogukki bikinlik veriyor,o ulvinin tipine zaten öööö oluyorum ,birde birsürü hayrani var anlamadim gitti ne var o adamda öyle,karisini oynayan desen hic yakismiyor onun gibi asalak biseye benzeyen biri olsa daha yakisirdi,bu dizinin neyi bukadar izleniyor anlamis degilim

genis ailenin esprileri alakasiz?
bence türkiye televizyonlarinda en zekice yapilan nadir dizilerden, hatta en basinda geliyor(du)

bencede yazar kadrosunda kesinlikle bi dgeisiklik var, bi dizin havasi durduk yere bu kadar degismez.

Öyle deme kız.

Geçen sezon izledinmi sen Geniş Ailemi.
Yattık yerlerde:roflol:

de bu sezon ilk bölüm cidden acayipti bende beğenmedim.benneyaptımki

valla bu haftada bişeye benzemiyodu, cevonun yımırta gibi suratına alışamadım bi türlüsempatiksalakcinni

bu rojda da her dizide eczaci baska meslek bulamiyormu

ahahaha ben de aynı şeyi düşünmüştüm ya acaba gerçek hayatta eczacı mı olmak istemiş hep, eczacı olmazsam oynamam diyordun belki kabul etmeden önce tekliflerikaydirigubbakcemile3

ben de bu dizinin eski tadının kalmadığını düşünüyorum rojda hiç olmamış keşke zuhal çıkmasaydı

söylendiği gibi oldu
dizi bu hafta son kez kanal d de yayınlanıyor
haftaya stara geçiyor
ondan sonrada kaldırılır diye düşünüyorum
ilk sezon süper bir diziydi
ama 2. sezon yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…