Geniş burun estetiği

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Genelde burun estetiklerinde hep profil görüntüsü üzerinde duruluyor yandan kalkıklık kavis olması gibi konular üzerinde durulur. Benim sorunumsa burnumun önden görüntüsü. Yüzüme göre geniş kaçan bir burnum oldugunu düşünüyorum ve benim gibi düşünen bayanlar muhakkak vardır. Elimle burnumu ellediğimde burnumun yan kemiklerinde dışa doğru çıkıntı hissediyorum bu da önden bakıldığında geniş bir burun anlamına geliyor. Uzmanlar yan görüntü problemini halletmekte oldukça iyi peki önden beğenmediğimiz bir burnu düzeltmek mümkünmü, bu konuda tecrübeniz bilginiz belki önerebileceğiniz doktor varmı hanımlar?

cnmm benim hem yandan hemde önden problemim vardı..ama özellikle önden yamuk ve genişti yüüzme göre..şuanda gayet kibar ve yüzüme yakışan bi burnum var..bende amlytımı ön profilim yüzünden oldum:)

canim ameliyatta zaten hem on gorunus hem de yan gorunus duzeltiliyor zaten...
ama ben her burnun onden gorunusunu begenmiyorum.
doktor tavsiyesine gelince de onden gorunusu guzel burunlar yapan doktor tabii ki benim doktorum ufuk bilkay derim oncelikle...
bi de bilge turk bilen'in yaptigi burunlar da onden guzel duruyo bence...
onun disinda suan aklima doktor ismi gelmedi :)

iyi gunler. ben foruma yeni uye oldum. sekonder rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. ancak zor bir ameliyat olacak. eski burnum kemerli ve genisti. kemeri aldi doktor ama malesef burnum hala cok genis, ustelik eskiden beri var olan asimetri, simdi cok daha belirgin. birkac haftadir hasta yorumlarini okuyorum. malesef resimleri henuz goremiyorum. artik yuz hatlarima uygun dar bir burun istiyorum. dramatik bir degisim istiyorum. ancak istemekle olmuyor. eskiden boyle burnu olan ve basarili ameliyat geciren arkadaslar hangi doktorlari onerirsiniz?
simdiden tesekkurler

iyi gunler. ben foruma yeni uye oldum. sekonder rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. ancak zor bir ameliyat olacak. eski burnum kemerli ve genisti. kemeri aldi doktor ama malesef burnum hala cok genis, ustelik eskiden beri var olan asimetri, simdi cok daha belirgin. birkac haftadir hasta yorumlarini okuyorum. malesef resimleri henuz goremiyorum. artik yuz hatlarima uygun dar bir burun istiyorum. dramatik bir degisim istiyorum. ancak istemekle olmuyor. eskiden boyle burnu olan ve basarili ameliyat geciren arkadaslar hangi doktorlari onerirsiniz?
simdiden tesekkurler[/Q

1 ay öncesinde ameliyat oldum.yakınlarım daha erken karar vermen için diyor ama doktorumdan aldığım cvp beni tatmin etmedi.sanki burnum çok güzel olmuş gibi davrandı.burnumun kemerini almış ama kemer olan yer şiş.o yüzden hala kemer var gibi duruyor.hadi o ödem yüzünden şiş ve inecek diyelim.kemeri törpülemiş düzeltmiş ama kemik daraltılmadığı için çaprazdan bakıldığında profilime kötü bir kemer görüntüsü var.masaj tavsiye etti.inşallah düzelir diyorum ama kemiğinde inceleceğini düşünmek mantıklı gelmiyor.burnumun en çok rahatsız olduğum yeri kemeriydi ve bende bu yüzden ameliyat olmuştum.sonuçtan şu anda hiç memnun değilim.2.bir ameliyatı düşünmek beni çıldırtıyor.hem zaman hemde para hemde psikolojik kayıp benim için 2. ameliyat.ayrıca sonuçtan yine memnun olmama durumum var.napacağımı bilmiyorum.iyi düşünmeye yada hiç düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil düşünmemek.doktoruma bu sıkıntımı söylediğimde ise bana eski burnumun fotosunu gösterdi.amacıda eski burnuna göre daha iyi demek ti galiba.ama sonuçta ben o geniş kemik ve kemer görüntüsünden kurtulmak için ameliyat olmuşum,bu nca çektiğim sıkıntı yanıma kar mı kaldı yani.bu konuda deneyimi olan varsa bana deneyimlerini aktarabilir mi acaba.

Bence başka doktorlardan da fikir alıp doktoruna hesap sormalısın. Sonuçta ameliyat olmanın amacı daha az çirkin bir buruna sahıp olmak değil en doğal kusursuza yakın burna sahıp olmak...

Back
X