kızlar bu ürünün herhangi bir yan etkisi var mı? bir doktora sordunuz mu ? her bölgede kullanılabiliyomu ?:26:
acaba bu ilaç gebeliktede kullanılabiliyormu.ben 8 aylık gebeyim ve bu siyahlıklarla başım dertte ayrıca bewnde ağdadan sonra küçük iltahaplı sivilcelerde oluyor.int.araştırdım geçekten fiyatı 50 lira ve gebelikte kullanılıp kullanılmayacağı yazmıyor,bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
canım senin sorunun bendede vardı hatta bugün konu bile açtım bütün sivilcelerimden kurtuldum bebek gibi oldu cildim yoko tuzdan kullandım. sağlık bakanlığındanda onaylı. kararmayıda önlüyor yumuşacık yapıyor.
Bu ürünleri biraz önce satın aldım.
Achromin Whitening-Lightening Cream UV-Protection 45ml/1.52oz
Achroactive Max – New formula of Achromin - Whitening 45ml/1.52oz
aşağıda sitenin linkini veriyorum, gidip 50-60 TL gibi fiyatlar vererek almayın bu ürünleri, yazık.
Search
Ben kendi sitesinden satın aldım, dünyanın her yerine satış yapıyorlar. Fakat site ingilizce.
Paypal aracılığı ile, Kredi Kartı ile satın aldım.
toplamda bana maliyeti 2 kremin: 27,25 TL gibi birşey.
Ürünler Euro fiyatlı olarak görünüyor sitede, ama bu sizi korkutmasın.
Paypal ödeme seçeneğini seçtiğinizde, size paypal account oluşturmanızı sağlayacak bir sayfa açılıyor.
Orada gerekli şekilde bilgileri girince, zaten ödemeyi yapmış oluyorsunuz.
İlgilenenlerin dikkatine!
Herkese Tekrardan Merhaba,
Yukarıda daha önce yazmış olduğum mesajı görebilirsiniz.
Kremi aldım ve yaklaşık 1 hafta kadar önce geldi.
Krem sorunsuz elime ulaştı, ofis adresime sipariş etmiştim. Dedigiğim gibi 2 krem 27,25 TL civarına denk geldi.
Ekstra bir kargo ücreti ödemedim. Elime geçmesi biraz vakit aldı o kadar.
Eğer beklemekten sıkılmam diyorsanız, kendi sitesinden sipariş vermenizi öneririm..
Ürünü Kullanmaya başladım.
1 haftadır kullanıyorum, herhangi bir sorun, tahriş yaşamadım şimdilik. Renk anlamında bir fark daha yok sanırsam..
Zaten 2 hafta düzenli kullanımda etki ettiğini söylüyordu üzerinde de... Kremin dokusu ve kokusu gayet iyi.
Hafif bir gül kokusu var sanki..
Paketin ve gelen ürünleri fotoları aşağıdadır
Eki Görüntüle 395802
Eki Görüntüle 395803
*fotoların üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz..
sanırım benim aldığım krem sahte.canım senden rica etsem acromin olanın arkasının resmini de koyarmısın.benimkinin arkasında kullanma talimatı veya içeriği yazmıyor.sadece üretüci firma ,smi tel,6 ayda tüketilmesi gerektiği gibi bir şeyler yazıyor.(KUTUNUN ARKASI DEĞİL TÜPÜN ARKA RESMİ)LÜTFENNNNNNNNN.
canım tabii ki eklerim ne demek, fakat kremler evde.. Aklıma gelmemiş arka tarafının fotosunu çekmek.
Evden ekleyeceğim mutlaka... Inşallah sahte değildir, benimkinin üzerinde türkçe hiç birşey yok, sebebiyse bulgaristandan gelmiş olması.
Sadece bulgarca ve ingilizce yazılar mevcut...
Eki Görüntüle 395847 Eki Görüntüle 395846
eğer bu kremin de sahtesini yapıp bize satanlar varsa, bu sahtekarların yüce rabbim cezasını elbet verir.
sahte olduğunu düşünme sebebim kokusu.çok keskin yanık kokusu var.önceki yazılanları okumuşsan bazı arkadaşlar onlardaki kremin güzel koktuğunu söylüyorlar.bir arkadaş resim gönderecekti ama göndermedi.cnm sahte oldugununerden anladın ??
bende arastırıyorumama bulamadım henuz
her eczaneden bulunurmu ??
sahte olduğunu düşünme sebebim kokusu.çok keskin yanık kokusu var.önceki yazılanları okumuşsan bazı arkadaşlar onlardaki kremin güzel koktuğunu söylüyorlar.bir arkadaş resim gönderecekti ama göndermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?