- 16 Ağustos 2022
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ebrulugerklr
-
Evet anlıyorum seni bende aynı sorunu yasadım.. Fraksiyonel lazer oldum daha iyiyim çok şükürMerhaba kızlarr.İyisinizdir umarım.Genital bölge kararması hepimizde var.Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan takıntı haline getirdim.Siz beyazlatmayı nasıl sağladınız ? (Lütfen teselli edecek türde yazmayın çünkü kendim rahatsızım iyi hissetmiyorum)
Kaç ton açıldı ve seans mı yaptılar 1 seferde değil demi ? Fiyat da alabilir miyim rica etsemEvet anlıyorum seni bende aynı sorunu yasadım.. Fraksiyonel lazer oldum daha iyiyim çok şükür
3 seans oldum canım. Kendi ten rengime yakın ton oldu. Benim yaptırslım oldu ama 1 sene fiyatı doktor dan alabilirsinizKaç ton açıldı ve seans mı yaptılar 1 seferde değil demi ? Fiyat da alabilir miyim rica etsem
Aynı şeyi ben de yaşıyorumMerhaba kızlarr.İyisinizdir umarım.Genital bölge kararması hepimizde var.Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan takıntı haline getirdim.Siz beyazlatmayı nasıl sağladınız ? (Lütfen teselli edecek türde yazmayın çünkü kendim rahatsızım iyi hissetmiyorum)
Aynı şeyi ben de yaşıyorumMerhaba kızlarr.İyisinizdir umarım.Genital bölge kararması hepimizde var.Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan takıntı haline getirdim.Siz beyazlatmayı nasıl sağladınız ? (Lütfen teselli edecek türde yazmayın çünkü kendim rahatsızım iyi hissetmiyorum)
Şimdi dikkat çeken bı kararma duruyor mu hala, ben de yaptırmak istiyorumda3 seans oldum canım. Kendi ten rengime yakın ton oldu. Benim yaptırslım oldu ama 1 sene fiyatı doktor dan alabilirsiniz
Yok hayır canım. Gayet iyi o kararmıs haline oranla çok iyi. MemnunumŞimdi dikkat çeken bı kararma duruyor mu hala, ben de yaptırmak istiyorumda
Acıtıyor mu bayaYok hayır canım. Gayet iyi o kararmıs haline oranla çok iyi. Memnunum
Ben lazerden de çekiniyorumAynı şeyi ben de yaşıyorumbu aralar çok kafama taktım ve araştırdım sanırım en iyi çözüm lazer
Bence değil 5 kere o kadar para vermiş bir insanım inanmayın iz kalıuor ki bende de kalmıştı sonra pişmanlık yaşıyor insanAynı şeyi ben de yaşıyorumbu aralar çok kafama taktım ve araştırdım sanırım en iyi çözüm lazer
23 ocakta yaklaşık bir hafta önce mersinde genital beyazlatma yaptırdım. Hiç memnun değilim. Yapıldığı gün kıpkırmızı ve şişmişti. Kaynar su dökülmüş gibi. Sonra kabuklandı ve soyulmalar oldu ancak alttan gelen deri de koyu geldi. Üstelik doktor bacaklarıma kadar yaydığı için daha büyük bir alanda leke kaldı. Doktor görünce de şaşırdı , aaaaa neden böyle oldu diye. Tam sonuç 30-40 günde alınır dedi. Ben de böyle mi kalacak dedim , gözlemleyeceğiz dedi. Ama kesinlikle inanmıyorum. Belli ki yaktılar ve korkunç iz kaldı. Zaten takıntılı bir insanım. Şimdi her şey daha kötü oldu. Yaptırmayın bu işlemi , yazık oluyor.Bence değil 5 kere o kadar para vermiş bir insanım inanmayın iz kalıuor ki bende de kalmıştı sonra pişmanlık yaşıyor insan
Üzüldüm yorumunuzu okuyunca işte ben hep diyorum öneri isteyenlere doktoru ve kullandığı cihazı çok iyi araştırın diye. Bende yaptırdım ama hiç bu şikayetleri yaşamadım tam anlamıyla geçtimi tabiki hayır ama en az 3 ton açıldı diyebilirim fark edilir derecede kullanılan cihaz çok önemli23 ocakta yaklaşık bir hafta önce mersinde genital beyazlatma yaptırdım. Hiç memnun değilim. Yapıldığı gün kıpkırmızı ve şişmişti. Kaynar su dökülmüş gibi. Sonra kabuklandı ve soyulmalar oldu ancak alttan gelen deri de koyu geldi. Üstelik doktor bacaklarıma kadar yaydığı için daha büyük bir alanda leke kaldı. Doktor görünce de şaşırdı , aaaaa neden böyle oldu diye. Tam sonuç 30-40 günde alınır dedi. Ben de böyle mi kalacak dedim , gözlemleyeceğiz dedi. Ama kesinlikle inanmıyorum. Belli ki yaktılar ve korkunç iz kaldı. Zaten takıntılı bir insanım. Şimdi her şey daha kötü oldu. Yaptırmayın bu işlemi , yazık oluyor.
MerhabalarÜzüldüm yorumunuzu okuyunca işte ben hep diyorum öneri isteyenlere doktoru ve kullandığı cihazı çok iyi araştırın diye. Bende yaptırdım ama hiç bu şikayetleri yaşamadım tam anlamıyla geçtimi tabiki hayır ama en az 3 ton açıldı diyebilirim fark edilir derecede kullanılan cihaz çok önemli
Slm ben bugun kadin dogum uzmanina sordum tabiki oncelikle lazer diyor ancak maliyeti cok fazla ben ilac tavsiyeniz var mi dedimde pink intimate isimli bir ilac yazdi ancak 1000 lira civarinda oldukca kulfetli bir durum yani dermotologlar deri soyan ilaçlar yazabiliyor o da denenebilir cozum lazer sanirim ama benim butcemi maalesef cok asiyor tavsiyesi olan varsa bende degerlendirmek isterim...Merhaba kızlarr.İyisinizdir umarım.Genital bölge kararması hepimizde var.Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan takıntı haline getirdim.Siz beyazlatmayı nasıl sağladınız ? (Lütfen teselli edecek türde yazmayın çünkü kendim rahatsızım iyi hissetmiyorum)
Benimde doğum sonrası olduAynı şeyi ben de yaşıyorumbu aralar çok kafama taktım ve araştırdım sanırım en iyi çözüm lazer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?