genital bölge kaşıntısı...

hiraaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
54
0
46
İzmir
bayanlar bana yardm edin yaaa bu 2 3 gündür gentl bölgemde aşırı bi kaşıntı söz konusu.ama öle böle değil fena yani iltihap mantar tarzı bişi görünmüo ama çok kaşınıo ne yapsam ki yaaa

kesinlikle iç çamaşırı kuru ve ütülü giy ayrıca vajinal bir fitil var penoten di galiba 7 fitil ama varya mükemmel bir ilaç iltihap kurutuyor.sen dua et cnm akıntın artıp koku yapmamış hemen fark ettin.

kesinlikle iç çamaşırı kuru ve ütülü giy ayrıca vajinal bir fitil var penoten di galiba 7 fitil ama varya mükemmel bir ilaç iltihap kurutuyor.sen dua et cnm akıntın artıp koku yapmamış hemen fark ettin.

ii gelşio mu cnm bu ilaç kullanmassam iltihap olur mu

mantar gözükmez ki içerde olur
o kaşıntı çok kötü birşey yaaa
yazın bende çektim çözümü sirkeli suda buldum
yanıyormu yanıyor ama hemen geçirdi
doktorum soylemişti ilaç kullanmak istemiyorum diyince

sirkei nasıl kullanıyorsun mantar için canım
iç dudaklara mı dış dudaklaramı sürüyorsun:26:

bu arada konu sahibesi
mantar dışardan belli olmaz
kaşıntı varsa ve akıntın süt kesiği gibiyse mantarsın demektir
yinede burdan birşey diyemez kimse bir dr. görün belki başka birşeydir uygun tedaviyi verir sana rahatlarsın

sirkei nasıl kullanıyorsun mantar için canım
iç dudaklara mı dış dudaklaramı sürüyorsun:26:

bende yapmistim bunu gercekten faydali.

canim direk sirkeyi dökmüyorsun
1 lt suya yarim cay bardagi karistirip her tuvaletten sonra yikiyorsun vajinayi.

konu sahibi arkadasim bence bi doktora git verdigi ilaci kremi kullan bu gibi seylerin nüksetme ihtimali var cünkü.

ben derim ki avonun özel bölge jeli var ilk yıkamadan itibaren geçiriyo ben ve arkadaslarım kullanıyoruzz sende dene istersen

ben derim ki avonun özel bölge jeli var ilk yıkamadan itibaren geçiriyo ben ve arkadaslarım kullanıyoruzz sende dene istersen

o jelı bende kullanıyorum kasıntıyla hıcbır alakası yok kı kasıntı buyuk ıhtımalle mantar dan kaynaklı gecen bende oluyodum kasıntıdan kabarmıstı ekzamant dıye mantar kremı var 1kere surdum anında kestı kasıntıyı ogunbugundur kasınmıyo kaczamandır bosa kasınıyomusum

aa çok ilginçç bir deniyim bakalım bunu sağol tatlım

dene tatlim faydasi olur insallah.

kizlar bide intim jelini (vajina yikama jeli )bende kullaniyorum.doktorumun tavsiyesiyle.eczaneden almanizi öneririm.

aynen canım banadda doktor sebamedi önerdi ama mutlaka eczane intim al dedi başka markada olsa yani
birde numis med vbarmış o da iyimiş
mutlaka eczaneden alın arkadaşlar
hatta ben bütün cilt ürünlerimi artık eczaneden alıyorum

canım deneyimimle söylüyorum bende eskiden onu kullanırdım enfeksiyon olmadan önce doktor bana kullanma dedi

ewt doktorlar önermiyor ama işte alışkanlık oldu cnm ama o eczaneden alınanı bi deneyimm bakalım memnun kalırsam o daha saglıklı olur zannediyorum

ewt doktorlar önermiyor ama işte alışkanlık oldu cnm ama o eczaneden alınanı bi deneyimm bakalım memnun kalırsam o daha saglıklı olur zannediyorum

al canım son pişman olma yani
numis med var,sebamed var,moos var eczanede önemli olan ph değerine bak 3.8 ve ya 4.2 civarı bişi olmalı kullandıüın ürün vajina florasını bozmamak gerek
ha birde ben kilotlarımı flaan ütülemeden giymem bunuda uygulayın derim

tesekkurlerrr canımmm denicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…