Tmm o zmn için rahat olsun kuzum normal şartlarda yani benm 7 günde çıkmıyo.zor bi durum gerçekten ya bi de doktor erkekse :26:
Ben herşeye geç kalmışım carpe__diem.. İyi geceler.. Teşekkürler..
Doktorum erkek asistanı erkek anestezicim erkek hemşirelerim erkek ünideki stajer tıp öğrencileride erkekli kızlı Allah'tan sondayı anesteziden sonra takıcaklar laparoskopik yöntemle ama doğum yapıcak gibide açıyorlar bacakları.. Kiloda var ki yeni bi hayat için yatıcam o masaya karmaşadayım..
:26: ouw ya ben bide birşey duydum ama uygulanışını bilmiyorum.. Ağdadan sonra eşek yada kendi idrarını dolunayda sürüp yatınca çıkmıyormuş doğrumu bu gerçek mi? :26:
Canim ona bakarsan bi kas aldirmakda 15 tl :)) Bak ilk olarak sen kuaförlerden komple agda fiyatlarini ögren. Kauförlerin yerlerini bilmiyorsan komsulardan yardim iste... Sonra o söylenilen fiyati babandan bi iste... olumsuzda düsünme tüp mide ameliyatina izin veriyorsa agda yaptirmanada bisey demezArkadaslarin dedigi gibi neden para istiyorsun diye soruncada utana sykila özel bisey icin kauföre gitmem gerek de o msji alir :))
haaa yinede vermezse bize geri dön sana burdan adim adim anlatalim ne yapicagini ama bastan söyliyeyim özel bölge tek basina hemde jiletden sonra hiccccccc kolay olmucakkkk...
Doktorum erkek asistanı erkek anestezicim erkek hemşirelerim erkek ünideki stajer tıp öğrencileride erkekli kızlı Allah'tan sondayı anesteziden sonra takıcaklar laparoskopik yöntemle ama doğum yapıcak gibide açıyorlar bacakları.. Kiloda var ki yeni bi hayat için yatıcam o masaya karmaşadayım..
Aklıma takıldı. Annen endişelendiği için sana bu konuda yardım etmiyor olabilir mi? Hani tüy sorununu halledemezsen vazgeçersin ameliyattan diye ?
Hakkaten çok zor bi durum ameliyatın ne zamandı yazmış mısın dikkat etmedim de
Simdiden gecmis olsun. Umarim kauför konusundada sansin yaver gider...
100e yapan yerde vardir 20yede rehber yerine cevrene sor canim.
Mart ayı içerisinde arıyacaklar haftada 2 ayda 9 kişi ameliyat ediyor doktorum sıramı bekliyorum..
O zmn yarn ilk iş krem alıp dene bence ağdaya hiç bulaşma.
Öyle deme kuşum. Hepimiz geç kaldık bir seylere. En kötü geç kalışın böyle olsun. <3 Halledersin sen kendi basına, yeter ki tüm yapıstırma malum bölge ve kol altlarına. Dedigim gibi yap. Bacakların ve diger bölgeler için de tüylerin ters yönünde yapıstıracaksın. Biraz bekleyince katılasacak, tümden çekeceksin. Elinle tekrar uzata uzata kıvama getir, baska bir bölgeye yapıstır aynı sekil. Gene bekle, cek simdi.
Agdayı ısıtma suyun içinde ilk parcayı cıkardıgında, elinle uzata uzata kıvama getir her kutudan parca cıkarısında. Etrafa da bulasmaz böylelikle. Bir de sonrasında epilatör edin bir tane imkanın olunca. Malum yer icin degil ama, diger bölgeler icin işine cok yarar...Temiz, kolay...
Gecmis olsun bu arada.
Uyudum bu sefer...
Paypay
Kızlar ağda setlerinde azulen, titanyum, naturel yazıyor bunlar ne işe yarıyor ne anlama geliyor? Tek bildiğim pudralı kartuşların açıtmadığı ben bilemedim.. Sabırla anlatacak biri varsa özelden linkte atyım şaştım kaldım valla..
pudralı sir ağda al. jiletten dolayı çok güçlenmiştir tüy kökleri
Sana özelden bir kaç link atıyım catlak_kemmik ona göre bir önerme yaparmısın bana bu arada op olacağım şehirdeki kuaförle konuştum 50 tlye yaparız dedi şok geçirdim..
Jilet kullandığın için ilk alımda kendin alamazsın.
Mutlaka o parayı denkleştir ve kuaföre aldır.
Ağda yaptıracağını da kimseye söylemek zorunda değilsin , bana o özel bi konu gibi geliyor.
Koltukaltını ve bacaklarını makine ile alabilirsin azıcık sık dişini
Göbeğinde çok fazla olduğunu düşünmüyorum denize giderken falan aldırırsın onu, şimdi kimse görmüyor gerek yok bence
Evet kimseye söylemek zorunda değilim ama anlayışsızlık söz konusuysa açıklama yapmak zorunda kalıyorsun.. Kuaföre sordum 50 tlye koltuk altı, göbek, genital bölge popo tam bacak yaparız dedi.. Bi sevindim bi üzüldüm utançlar içindeyim :26: sanırım kendim almak zorundayım töbede o parayı vermezlergöbeği ameliyat için aldırıyorum.. Mecburen.. Bu hayat bana çok kötü oyun oynadı el ve ayak içi göz çevresi ve dudak üstü hariç erkek gibi kıl döşemiş yaradan saolsun saçım o kadar gür, sağlam ve parlak deil fare kuyruğu gibi istenmeyen tüyler koyun postu gibi anlatabildim umarım :26: ne kadersizim yaa ağda havuzuna girmem şart benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?