- 1 Şubat 2014
- 172
- 22
- 48
Öyle diyorlar aklımdanda geçiyor üstelik ama cesaret işi kolay değil o masaya yatmakpeçeyle gitmem lazım oraya ki en azından daha özgüven gelir
ben sadece genital bölge için kuaföre gidiyorum bacak ve koltuk altını kendim katruş ağda ile alıyorum set şeklinde var bende ısıtısı ile beraber pratikleştim artık ala ala
genital bölge içinde kullanılıyor mu ?
Üst kısmına kullanıldığını biliyorum iç taraflarda tehlikeliymiş boş kutu buldum orda yazıyordu
ben kullanıyorm canım
Ben heryerine kullanıyorum valla
Biz çok takıyoruz böyle şeyleri ama doktorlar hemşireler aslında hiç sallamıyorlar. Bize ters o ayrı ama bence kendinizi çok strese sokmayın. Jilet yapın gidin.O hasta bakıcılar doktorlar neler gördü daha önce.
Ağda falan uzun süredir jiletle alanlarda biraz acı(aslında çok,çünkü kökler çoook kalınlaşıyor) olarak sıkıntı yaşatır. dayanırsanız ki sanmam bi arkadaşınızdan başlığı değişip yıkanabilen epilatörünü rica edin ama sanmam dayanamazsınız.
Bu arada ne ameliyatı bu? Bir de aile de biraz ilginçmiş.
Aslında doğru ama kötü bi görüntü olmaması için bütün çaba.. Emla krem hakkında topiclere baktım burda ssk karşılasa alırdım uyuşsun diye ama donmuş su kesesi ile kuaföre gitmek acıyı yok edebilir diye düşünüyorum.. Tüp mide ve mide fıtığı ameliyatııevet ilginçler
Bu arada tüp mide zayıflamayla mı ilgili
İçinede mi? Dudak deniyor onlarada mı?:18:
Gastirik bypass ı nası kabul etti sizinkiler.
Evetilk bir iki saat yanma oluyo ama geçiyo sonra
1 sayfa geride yada üst kısımlarda nedenini yazmıştım. Mecburiyetten kabul ettiler..
14. sayfa imiş okudum. Geçmiş olsun. Ağda mağda basit iş :)Valla ameliyat stresi 2. planda süper:)
Tebrik ederim.
Çok mu yanıyor? Yanık kremimi sürsek rahatlatırmı? :26:
Psikoloji kilodan da çok etkileniyor. Ben de kiloluyum. Bu çok etkiliyor insanı. Kilo verince düzelirsin inşallah.
Bilmem rahatlatabilir belki.Ama ben alıştım yani geçiyo çünkü :) hem herkeste aynı etkiyi gösterecek die bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?