G
gunessizkedi
Ziyaretçi
GÜNEŞSİZ KEDİ...
eger aynı problem senin başında olsaydı veya göğüslerin aynı erkek göğsü gibi olsaydı bi düşün bakalım bu yazdıklarını yazabilecekmıydın .. tabiki haklısın Allah baska dertle sınamasın bizleri daha büyük dertler sıkıntılar vermesin ama insan eşine güzel görünmek varken neden diğer tercihi secsinki herkesin düşüncesi istekleri farklıdır .. saygı duymak gerekir ama senin bu davranısın cok çirkindi ..
Canım benim, burada erkek organına benzeyen göğüsten vs. bahsedilmiyor ki, burada aslında estetik bir kusurdan da bahsediliyor gibi gelmedi bana.Anüs ve vajina etrafının koyu olmasıymış. E bu neredeyse herkeste böyle ki. Belki bu "problem" dediğiiniz şey bende de var, haberim bile yok, hi hiç de köyden yarın gelmedim yani, estetik nedir ne değildir biliyorum az çok. Yani benim kızdığım nokta, tüketim toplumunun bu durumu. Kimseye şahsında birşey demiyorum yoksa. Ama şu konuştuğunuz yazıştığınız konuya bi bakın allahaşkına.Herşeyi tüketmişsiniz de sıra buna gelmiş. Bu da tükenince neyle (hangi saçma sapan detayla) ilgileneceksiniz acaba?