- 13 Mart 2015
- 71
- 14
- 3
- 33
özel hastaneler çok iyi oluyor.. ben de öncesinde güzellik merkezinde gitmiştim nasıl canım yanıyordu, meğerse soğutucu başlığı kadın açmıyormuş sonra açmaya başladı bu sefer de bozuldu.. şu an gittiğim buz gibi hava üflüyor, neredeyse hiç acı yok.. alex benimki de..
kesinlikle en iyisi canım ya..Bende klnkte yaptiriyorum
merhaba hanımlar, genital bölge ve koltuk altı için Ankarada önerdiğiniz bir merkez var mı?
neee kendin mi atış yapıyorsunarkadaşım dökülmelerin nasıl eğer pek değişiklik yoksa bırak bence orayı okadar para alıp bide bikini bölgesine otur kendin yap uygulaması çok saçma bence hem acıtıyorsa cihaz kaşıntı ve lekelenme yapabilir belki dikkatli ol iyi araştır tavsiyem
güzellik merkezinde gitmeyin tavsiye etmem ben güzellik merkeziyle başladım şu an polikliniğe geçtim ve çok daha memnunum.. daha profesyoneller ve makineleri daha kaliteli ve iyi durumda(her ay denetlenmesi vesairesi yapılıyormuş, soğutucuları çok daha iyi çalışıyor ve canın daha az acıyor).. ve evet ıslak bölge daha geç biter poliklinikte de aynısını söylediler bana.. yani en son orası kalır 3 5 ayda bir sadece orası için gelirsin dediler..ben de başladım lazere ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bi arkadaşım güzellik merkezine yaptırmıştı genitaldeki tüyler bitmemiş ıslak bölge olduğu için ordaki tüyler bitmezmiş. bunun doğruluk payı nedir bilen var mı?
güzellik merkezinde gitmeyin tavsiye etmem ben güzellik merkeziyle başladım şu an polikliniğe geçtim ve çok daha memnunum.. daha profesyoneller ve makineleri daha kaliteli ve iyi durumda(her ay denetlenmesi vesairesi yapılıyormuş, soğutucuları çok daha iyi çalışıyor ve canın daha az acıyor).. ve evet ıslak bölge daha geç biter poliklinikte de aynısını söylediler bana.. yani en son orası kalır 3 5 ayda bir sadece orası için gelirsin dediler..
valla bilmiyorum umarım biter geç de olsa... ama şu anda bile büyük rahatlık bence kesinlikle ağdaya epilatöre göre falan..yok güzellik merkezinde başlamadım zaten tıp merkezine gidiyorum tenim şuan bronz olduğu için koltuk altı ve genitalden başladık kafamdaki tek soru işareti genitaldeki tüyler hiç bitmiyo mu acaba o kadar para verdim tüyler kalcaksa hiç bi anlamı yok ki
bitsin bebekk gibi olalım da geç bitsin sorun değilvalla bilmiyorum umarım biter geç de olsa... ama şu anda bile büyük rahatlık bence kesinlikle ağdaya epilatöre göre falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?