Genital Bölge Temizliği|Acto Genital Hygiene Spray

fangirl6585

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
11
4
1
23
Merhaba kızlar, genital bölge temizliği için çıkmış olan Acto markasının genital Hygiene Spray'i Hakkında size danışmak istiyorum. Daha önce bu ürünü veya bu tarzca ürünleri kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Eğer memnunsanız acto dışında başka hangi markaları önerirsiniz? Veya bu tarzca ürünler kullanmıyorsanız. Genital bölge temizliği için kullandığınız bir taktik var mı? Burada paylaşırsanız sevinirim... :))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, genital bölge temizliği için çıkmış olan Acto markasının genital Hygiene Spray'i Hakkında size danışmak istiyorum. Daha önce bu ürünü veya bu tarzca ürünleri kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Eğer memnunsanız acto dışında başka hangi markaları önerirsiniz? Veya bu tarzca ürünler kullanmıyorsanız. Genital bölge temizliği için kullandığınız bir taktik var mı? Burada paylaşırsanız sevinirim... :))
Vallahi yakın Zaman da bir mantar vakası atlattım hala aklıma gelince tik oluyor malum bölgem biber sürmüş gibi yanıyor, ben epilasyondan sonra sabun ile yıkadım ki her Zaman yıkardım ama bu Sefer öldürdü beni , doktorun dediği duru su!!! Başka birşey değmeyecek diyor ben de bir daha birşey süremem korkumdan , mantar varken sulandırılmış sirke ile siliyordum iyi geliyordu

Back
X