Genital bölge temizliği

iğrençç yha temiz olmak için şart enazından.. sadece göze hitap etmiyo orası en temiz tutmamız gereken bi bölge ..:bbo:

bu konuyu açarken en başta da yazdığım gibi pek çok zararı var tabi ama şimdi yabancıların durumuyla ilgili yazdıklarınızı okuyunca şunu düşünmedn de edemedim; yabancılar büyük oranda sarışın ve tüysüz vücutta en yoğun tüy çıkan yer de malum bölge olduğuna göre onların o bölgede çıkan tüyleri muhtemelen bizim kolumuzda çıkan gibidir (biraz daha sarı da olabilir:sm_confused:) dolayısıyla onlara bi hoşluk seksilik katabilir de gel gör ki bizimki sakal gibi eee bu durumda hiç de oyle kadınlığın simgesi filan diil yani yasakkelime...

ne alakası var yahu, ordaki tüyler her zaman koyu renk olur.. saçın sarıysa oradaki tüylerin de sarı gibi bişey çok komik. kızıllarınki de kızıl mı yani o zaman :bbo:
koltukaltı da mı saçın renginde,oh uyumlu olmuş hihoyyyt

dr lar zararlı diyor çünkü tüyler vajinaya girmek isteyen mikropları engelliyor.. bu sebepten..

tmm zararlı olabilirde acaba nedir zararı onu merak ettim bunu araştırıp yazalım buraya

eğer konuyu okumuş olsaydın bu soruyu sormazdın zira yukarda defalarca kez zararlarını anlattık, yazdık, tartıştık...dolayısıyla bu noktada senin sorun oldukça komik kaçmakla birlikte "bunu araştırıp yazalım buraya" şeklindeki bana "hem kel hem fodul" deyimimizi çağrıştıran yaklaşımın da tekrar yazma zahmetine girmemem gerektiğini hissettirdi :icecream:

ne alakası var yahu, ordaki tüyler her zaman koyu renk olur.. saçın sarıysa oradaki tüylerin de sarı gibi bişey çok komik. kızıllarınki de kızıl mı yani o zaman :bbo:

dr lar zararlı diyor çünkü tüyler vajinaya girmek isteyen mikropları engelliyor.. bu sebepten..

kızlar hayırdır ya okumadan anlamadan böyle ilginç çıkışlar yapmışınıs :roflol:
biz bu konuyu çoooktan araştırdık, bildiklerimizi saydık döktük paylaştık da aradan epey bi zaman geçti şimdi bakıyorum konuyu sonundan yakalayanlar ya da ucundan kıyısından acık okuyanlar ahkam kesip bi de ayar veriyo :roflol: ama çok komik olmuş ya eğlendim dorusu ben :teytey: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur işte...
aaa buarada şu tüy konusunda paylaştığın o engin bilgilerine ki muhtemelen çok engin olmalı ki söze durduk yere "ne alakası var yahu...." diye başlamışın şakkıdı de değinmeden edemicem yürüttüğün mantık oldukça düz birincisi benim yazdıklarımı anlamakta bi sıkıntı oldu sanırım ben sarışının sarı kızılın kızıl morun mor demedim ama senin dediin gibi ne renk olursa olsun orası koyu renktir ifadesi de tamamen gerçeğin dışında...madem konu buraya geldi söyleyelim bari ben dünyanın dört bir yanından arkadaşları olan ve türkiye dışına çok tatile gitmiş biri olarak koltuk altı sarı ve hatta bikini bölgesi sarı çok kişi gördüm sadece yabancılar diil benim kardeşimin de koltuk altı sapsarıdır bikini bölgeside öyle...
demek ki neymiş öyle bol keseden sallamadan önce bi okuyup anlayıp araştırıp hatta yaşamak veya bilen yaşayan insanların fikirlerinden faydalanıp oyle konuşmak gerekirmiş haaa ben istediğimi konuşurum dersin boş boş konuşursun işte böyle ben de sana laelaelaelaelae derim ancaakkkk :icecream:

tiramisu haklısın tuglerın rengı heryerde aynıdır
kızıl sacın varsa kızıl sarıysa sarı acık kahveyse acık kahve, rusların saçı acık kahveyse dıbı tuglerı de acık kahve, hosluk fln katmıyor onlar bakımlılar, turk kızları da tugsuz ve bakımlı olsun onlar da daha cok sevlsın.
neyse ya konu şaşmış kendını,
dudak dıbındekı tuglerın alınması ıyıdır ben tümünü alıyorum aldımmıydı agdanın yetıstıgı yere kdr alıyorum walla :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence tam tersi aşırı uzun tüyler enfeksiyon kaynağı olur...Kökten almak şart olmasa da mutlaka kısaltılmalıdır.Tüy enfeksiyon kaynağıdır. İşte bu sebeple ameliyat veya dikiş atılması gereken durumlarda doktorlar saçlı bölgeyi tıraş ederler.

kızlar hayırdır ya okumadan anlamadan böyle ilginç çıkışlar yapmışınıs :roflol:
biz bu konuyu çoooktan araştırdık, bildiklerimizi saydık döktük paylaştık da aradan epey bi zaman geçti şimdi bakıyorum konuyu sonundan yakalayanlar ya da ucundan kıyısından acık okuyanlar ahkam kesip bi de ayar veriyo :roflol: ama çok komik olmuş ya eğlendim dorusu ben :teytey: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur işte...
aaa buarada şu tüy konusunda paylaştığın o engin bilgilerine ki muhtemelen çok engin olmalı ki söze durduk yere "ne alakası var yahu...." diye başlamışın şakkıdı de değinmeden edemicem yürüttüğün mantık oldukça düz birincisi benim yazdıklarımı anlamakta bi sıkıntı oldu sanırım ben sarışının sarı kızılın kızıl morun mor demedim ama senin dediin gibi ne renk olursa olsun orası koyu renktir ifadesi de tamamen gerçeğin dışında...madem konu buraya geldi söyleyelim bari ben dünyanın dört bir yanından arkadaşları olan ve türkiye dışına çok tatile gitmiş biri olarak koltuk altı sarı ve hatta bikini bölgesi sarı çok kişi gördüm sadece yabancılar diil benim kardeşimin de koltuk altı sapsarıdır bikini bölgeside öyle...
demek ki neymiş öyle bol keseden sallamadan önce bi okuyup anlayıp araştırıp hatta yaşamak veya bilen yaşayan insanların fikirlerinden faydalanıp oyle konuşmak gerekirmiş haaa ben istediğimi konuşurum dersin boş boş konuşursun işte böyle ben de sana laelaelaelaelae derim ancaakkkk :icecream:

yurtdışına gitmek, yabancı kişiler tanımak sana mahsus diildir heralde.. ben de ne gördüysem onu söyledim ne kafamdan salladım ne boş boş konuştum..

şüphesiz bana mahsus diil bunu söylemek de hiç kişisel tercihim olmamıştır ancak bi gerçeğin altını çizmek adına verilmesi gereken bi somut dayanaktı...ben bu portalı fikir ve bilgi alışverişi yapmak için kullanıyorum, vaktimi alma benim, bundan soraki tartışma içerikli herhangi bir msjına cvp vermiycem...

aferin......... :teselli:

arkadaşlar bu kadar abartmayın..uzmanlar size uzatın orman gibi bırakın dememiş sadece oradaki tüyleri almayın kısaltın sağlık açısından bu daha iyi demiş..alırsınız almazsınız bu sizin bileceğiniz iş..bu başka uzmanların çıkıp sigara içmeyin kanser olursunuz demesi ve insanların gene de içmeye devam etmesi gibi bir şey..yani sağlık açısından doğru olan budur yaparsınız veya yapmazsınız keyfiniz bilir vücut sizin neticede.. yerimseniben

hiç güleceğim yoktu doğrusu.:roflol:ablam ebe olmasına rağmen hiç duymadım ama neyse deniyelim belki değişik olur:jeyyar:
yarın kuhasföre gitcektim epilasyon için. kadına diyim bari
modeli keçi sakal olsun diye:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

elvira harikasın koptum gülmekten yaaa keçi sakalı süpersin valla :roflol::roflol::roflol::D ben lazer epilasyon yaptırıyorum daha 1. etaptayım 2.ye geçicem her yerini aldırıyorum zaten aldırdığım yerdeki kişi de öyle bir şey demedi :):CüvCüv:

Back
X