ağda nasıl yaptırıyorsunuz valla bravo ben ölürüm acıdan ya! büyük cesaret. benim dr.um genital bölgeye ağda tavsiye etmemişti, hassas bölge kıl dönmesi vs fena dert olur diye. ben de laser epilasyona başladım. tavsiye ederim. 3 seansta bitti, hem de az acıyor.
Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.
Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.
uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..
Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.
ya ben de doktora sormuştum sorun olmaz alabilirsiniz dedi.ben hatta zamanla dudakları sündürüyor diye duymuştum:)))) kendim alıyorum ve çok rahat alıyorum,lazer acıtır diye korkudan gidemiyorum,ne kadar tezatız:)
lazerin genital bölgeye uygulanmasına hoş bakmayanlardanım şahsen korkuyorum laserden sonuçta ışın veriliyor ve yumurtalıklara zararı olabilir diye düşünüyorum ileride anneliği çok isteyen biri olarak ben korkuyorum.
valla ben de bir kere kıl dönmesi oldu, ben sivilce zannettim, dedim ne alaka burada nasıl sivilce çıkar. neyse, sonra dr.a gitmiştim rutin muayene için, dr. hassas bölge, tüyler de doğal olarak daha kalın, ya traş et - hani trimmer lar varya onlarla - ya da laser dene, ağda tavsiye etmiyorum demişti. gerçi ağda zamanında bende bacağımda da oluyordu batıklar vs.
Neden utanıyorsunuz o zaman? Madem ayıp değil. Asıl sizin yorumlarınız ilginç. Demek ki fıtrata aykırı bir şey var ortada.
Sağlık sorunu bir zaruret halidir. Aynı kefeye koymanız da enteresan olmuş. Herkes doktor mu da kendin tedavi etsin.
uyuzsirine de nickinin hakkını veriyor. Demek ki herkes kendinin nasıl olduğunu biliyormuş. :) Namahrem, adamlara karşı da olmaz. Bu kavramı bir öğrenin de..
Ben görevimi yapayım ve son kez uyararak gideyim. Namahrem bölgelerinizi kendiniz almaya gayret edin.
evet genital bölge dine göre aynı cinse haramdır bu tüm dini kitaplarda yazar.
bunu söylemek niye dar görüşlülük olsun ki
arkadaş bildiği dini bir bilgiyi üzerine düştüğü için bildirmiş uyan uyar uymayan uymaz
bunu dile getirmek neden insanları rahatsız etmiş ilginç
konuyu açan arkadaş o bölge hassas olduğu için çevrenden yapabilecek birine ya da kuaföre ağda yaptır bence
ya da lazer epilasyon da yapılabiliyormuş
uzman tv de bir videoda uzman doktor genital bölgeye yapılan lazerin zararı yoktur diyor.
şimdi ben genital bölge için bende kuaföre gitmek istiyorum ama bana pek hijyenik gelmiyor... ben bir kez yüzümü aldırmaya gitmiştim baktım kadın yeni bir spatula çıkarıyor bu iyi güzel de bu spatulayıda neticede o ağda kavanozunun içine sokuyor. demem o ki o ağda kavanozuna giren çıkan bir sürü spatula var ve bu durum bana iğrenç geliyor...
esas sorum şu: bu benim gittiğim yerden mi kaynaklanıyor yoksa genel bir durum mu? kişiye özel ağda kavanozları vs var mıdır:44::44::44:
benim bu konuda hiçbir fikrim yok ama kuaförler yerine hastanelere gidilmesini öneriyorlar :)
kız hastanede ağda mı yapılıyorbenim bu konuda hiçbir fikrim yok ama kuaförler yerine hastanelere gidilmesini öneriyorlar :)
ay ben lazer zannettim pardon yaaaaaaaaaaaaaolsun sen hastanede yaptır agdanı hahaha
ay ben lazer zannettim pardon yaaaaaaaaaaaaaolsun sen hastanede yaptır agdanı hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?