Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır ya bende şuan geçiriyorum galiba salıya randevum var da akıntım mukuslu gibi kahverengi pembe karışıkGenital bölge yanıyor yeni adetten çıktım ondan mı acaba bir iki ay öncede idrar enfeksiyonunu geçirmiştim yine mi olduacaba
Benim idrar yaprken çok ağrı yanma oluyordu idrardan kan geliyordu acile gittim ya enfeksiyon yada taş vardır dedi ama ben bir iki hafta anca iyileştim ateş vardı mide ağrısı karma karişik şuan hala idrar yaprken yanıyorİdrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır ya bende şuan geçiriyorum galiba salıya randevum var da akıntım mukuslu gibi kahverengi pembe karışık
İçeriden mi dışarıdan mı yanıyor enfeksiyon olduğunda idrar yaparken yanma olurGenital bölge yanıyor yeni adetten çıktım ondan mı acaba bir iki ay öncede idrar enfeksiyonunu geçirmiştim yine mi olduacaba
Salı günü Vajinal ultrason randevum var enfeksiyon varsa belli olur herhalde demiBenim idrar yaprken çok ağrı yanma oluyordu idrardan kan geliyordu acile gittim ya enfeksiyon yada taş vardır dedi ama ben bir iki hafta anca iyileştim ateş vardı mide ağrısı karma karişik şuan hala idrar yaprken yanıyor
Olur bence tam bilmiyorum bana hiç ultrason istemedi sadece kan ve idrar tahlili istediSalı günü Vajinal ultrason randevum var enfeksiyon varsa belli olur herhalde demi
Dışarda yanma var idrar yaprken daha çok artıyor bu yanma ve ağrıİçeriden mi dışarıdan mı yanıyor enfeksiyon olduğunda idrar yaparken yanma olur
Ultrason başka bir şey içindi ama enfeksiyon varsa onu da görür söylerOlur bence tam bilmiyorum bana hiç ultrason istemedi sadece kan ve idrar tahlili istedi
Tüy temizliğinde tüy dökücü krem kullanıyor musunuzDışarda yanma var idrar yaprken daha çok artıyor bu yanma ve ağrı
Nioli yağı denedin mi iç çamaşırına damlatıp kullanabilirsin çok çok iyi geliyor ama orijinal olsun enfeksiyon mantar çok iyi geliyor bende de vardı sebepsiz yere yanma 4 5 gündür kullanıyorum ve geçti kızım sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu okuldan dolayı ona da kullanıyorum çamaşırına hergün bir damla çok şükür hiç enfeksiyon olmuyorGenital bölge yanıyor yeni adetten çıktım ondan mı acaba bir iki ay öncede idrar enfeksiyonunu geçirmiştim yine mi olduacaba
Hayır lazer epilasyon yaptırıyorum ondan oluyor müdür acabaTüy temizliğinde tüy dökücü krem kullanıyor musunuz
Deneyecem bende hep görüyorum da hiç yapmadım akıntı da oluyr buaralar çokNioli yağı denedin mi iç çamaşırına damlatıp kullanabilirsin çok çok iyi geliyor ama orijinal olsun enfeksiyon mantar çok iyi geliyor bende de vardı sebepsiz yere yanma 4 5 gündür kullanıyorum ve geçti kızım sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu okuldan dolayı ona da kullanıyorum çamaşırına hergün bir damla çok şükür hiç enfeksiyon olmuyor
Bence kesinlikle dene o zaman monoville nioli yag markasını kullanıyorum ben trendyol dan aldım ve çok memnunum iç çamaşırına damlat 2 3 dk bekle öyle giy ve bunu hergün yap günde bir kez 1 damla yeterli kullanan herkes çok memnun ve gerçekten her kadının kullanması gereken bir yağDeneyecem bende hep görüyorum da hiç yapmadım akıntı da oluyr buaralar çok
Ondan olacağını sanmıyorumHayır lazer epilasyon yaptırıyorum ondan oluyor müdür acaba