- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi Annebiziz96
-
Böyle bir şey yaşadınız mı daha önce acaba kimisi ameliyat diyor kimisi kara merhem. Utancımdan doktorada gidemedim ama canım yanıyor.Bi soğanı kaynat blender yap oraya sür iltihabı çekiyor ama bi gece kalması lazım
Kadın doğuma mı gitmem lazım pekiDoktora neden utanacaksın alamazsın tabi ki nasıl acır.
Daha da büyürse operasyonla boşaltırlar bekleme git doktora.
Evet.Kadın doğuma mı gitmem lazım peki
Hiç bekletme direkt kadın doğuma git. Tek tüylü giden sen olmayacaksın ki zaten sağlıkta bunlara bakılmaz hiç utanma. Bu olayla ilgili bildiğim bir şey var ama söyleyemeyeceğim kesinlikle muayene olmaya gitmelisin.
Daha önce gittim antibiyotik krem verdi hatta gitmişken smear testide verdim düzenli olarak her sene yaptırıyorum zaten temiz çıktı ama korktum şimdiHiç bekletme direkt kadın doğuma git. Tek tüylü giden sen olmayacaksın ki zaten sağlıkta bunlara bakılmaz hiç utanma. Bu olayla ilgili bildiğim bir şey var ama söyleyemeyeceğim kesinlikle muayene olmaya gitmelisin.
Valla mecbur öyle olacak hiç sevmiyorum ama artık dayanılacak gibi değilGıt bence bişey olmaz gıtmeden önce temiz yıkasan yeter genital bolgenı suyla . Ben doğuma gıttıgımde. Bende kıllarımı alamadan gıttım. Utandım ama kımsenın umrunda değil . Çünkü onlar çok karsılasıyorlardır o görüntüyle
Kıl dönmesi olabilir, doktora gitmelisin.
Çok geçmiş olsun
Gittiniz mi geçti mk apseBugün gideceğim çok teşekkür ederim