• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede kasılma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Carcur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Carcur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
15
2
1
25
Merhabalar hanımlar benim belki saçma olacak ama artık piskolojim bozuldu bu durumdan genital bölgemde özelikle kızlık zarında hep bi kasılmalarım oluyor bu durumdan muzdarip olan varmı 7yıldır evliyim 3yıldır böyleyim sürekli hiç geçmiyor da artık günlük hayatımı zorlaştırıyor

Nasıl yani? 7 yıllık evlisiniz ve kızlık zarında nasıl kasılma oluyor? Doktor mu dedi kızlık zarınız kasılıyor diye? Acaba vajinusmussunuz da kızlık zarım kasılıyor diye mi teşhis koydunuz?
Konunuz yanlış yerde bu arada.
Bir doktora gidin.

Kızlık zarınızın kasıldığını nasıl anladınız??

Kızlık zarınızın kasıldığını nasıl anladınız??
Galiba yanlış anlatım tabiki kızlık zarım yok vajinanın giriş kısmı sürekli kasılıyor cinsel isteğim oluyor ama bu durumdan zevk almıyorum acı çekiyorum çünkü cinsel ilişkiye girince sonrasında yine devam ediyor bu sonra bazen yürümek bile eziyet gibi geliyor bana

Nasıl yani? 7 yıllık evlisiniz ve kızlık zarında nasıl kasılma oluyor? Doktor mu dedi kızlık zarınız kasılıyor diye? Acaba vajinusmussunuz da kızlık zarım kasılıyor diye mi teşhis koydunuz?
Konunuz yanlış yerde bu arada.
Bir doktora gid

Şöyleki gitmediğim Dr kalmadı piskiyatri jinekoloji üroloji vitamin herşeye baktırdım ama bir şey çıkmadı vajinimusmuyum diye gittiğim jinekolojik ilgilenmeyip senin piskolojik dedi 3yıldır antideprasyan alıyorum yine aynı

Hafif dereceli vajinusmussun. Eşin giriş yaparken çişini yapar gibi yap o esnada kasların gevşeyecek daha rahat girecek. Her kasılmada eşini yavaşlat tekrar çişini yapar gibi yap o şekilde devam edin

Kaç yıllık jinekoloji hemşiresiyim, ilk kez hymen kasılması duyuyorum.
Muhtemelen vajen girişinden bahsediyorsunuz. En başından beri böyle miydi yoksa daha sonra mı gelişti? Birliktelik sırasında ağrı/yanma var mı?

Muhtemelen vajen girişinden bahsediyorsunuz. En başından beri böyle miydi yoksa daha sonra mı gelişti? Birliktelik sırasında ağrı/yanma var mı?
Evet

Evet ağrı yanma hata çatlamam oluyor karın ağrısı falan da

Jinekolojik muayenenizin sonucunda doktorunuzun teşhisi neydi ve bu durum sonradan mı gelişti 7 yıldır var mıydı?

3yıldır var zaten her vajen muayenesinden çok kasılırım ayaklarım titrer söyledim Dr Vajinumus olabilirsin dedi

Bu hafif seyreden bir vajinismus vakası gibi görünüyor, 4 yıl her şey normalken son 3 yılda oldu diyorsunuz. Travmatik bir olay mı yaşadınız?

Back
X