Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bölgeye ağdanızı nasıl yapıyorsunuz ya da başka alma yöntemleriniz var mı?
Bir süre lazer yaptırdım ama biliyorsunuz ki genital bölge bitmiyor, evde ağdayı nasıl yapıyorsunuz veya başka nasıl temizliyorsunuz? Jilet hariç pürüzsüz olsun istiyorum
Bir süre lazer yaptırdım ama biliyorsunuz ki genital bölge bitmiyor, evde ağdayı nasıl yapıyorsunuz veya başka nasıl temizliyorsunuz? Jilet hariç pürüzsüz olsun istiyorum
Asıl sizinki nasıl bitti. Çevremde bir tane bile biten duymadım özellikle iç kısım bitmiyor hiç. Uzmanlar bile max %80 90 biter diyor. İstisna sizinki ne güzel şanslısınız
ben 3 yıl önce lazer tedavim bitti. benim kalın köklüydü tüylerim ve güzellik merkezinde değil bir hastanede gittim lazere. tam bir yıl sürdü. şöyle söyleliyeyim; en seyrek yer koltukaltım olmasına rağmen orası da bitti.
sonra hamile kaldım, ince tek tük tüyler tüm vücudumda çıktı( en çok kollarımda) doğumdan 5 ay sonra tekrar tek seans gittim.
sonra tekrar hamile kaldım ve su an çok dikkatli bakıldığında görülecek kadar seyrek yüne var. ama bir daha lazere gitmeyeceğim çünkü beni rahatsız etmiyor genitalde 2-3 tane belki fakat uzun (gebelikte orayı çok gçremediğim için ) kıllar çıktı. doğumdan sonra beyaz eldivenle aldım
Asıl sizinki nasıl bitti. Çevremde bir tane bile biten duymadım özellikle iç kısım bitmiyor hiç. Uzmanlar bile max %80 90 biter diyor. İstisna sizinki ne güzel şanslısınız
genitalin iç kısmından bahsediyorsunuz sanırım, orası nemli bi bölge olduğu için %100 bitmemesi normal, benimki de tamamen bitmedi ama tüy tüy şekilde az var, rahatsız etmiyor, üst kısımda tane tane çıkıyor onları da eldivenle alıyorum, kol altımda da aynı şekilde..