Genital Estetik operasyon fiyatları !

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.514
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
Bu başlıkta sadece yüz estetiği (Vajinal Estetik, Vajina Daraltma, Himenoplasti, Labiaplasti, Pubis Kaldırma vb) ve yan masraflar (ilaç vb.) fiyatları paylaşabilirsiniz.

Operasyon kaç TL'ye çıktı ? Ekstra ne masraflar ile karşılaştınız ?

sanırım kimse bu operasyonları yaptırmamış bende merak ettim konuyu görünce daldım ama sazanlığımla baş başa kaldım :):)

Lazerle vajina daraltma ve yenileme iki operasyon 2500YTL. Yeniyıldan önce cerrahi ya da lazerle vagina daraltma 1500-2000YTL idi.

Son düzenleme:
iluyanka coskun bey lazerle daratlmayı nasıl yapıyor
yanı kan fılan yok degıl mı sadece bır ısıkla mı oluyor hepsı
anestezı gereklı mı nasıl bır etkı saglıyor aklım almadı bıraz acıklar mısın lutfen canım?

anestezı gereklı mı nasıl bır etkı saglıyor aklım almadı bıraz acıklar mısın lutfen canım?
merhaba, yarın istanbul'a gidiyorum. Ertesi gün döneceğim. 15 mayısta lazerle vajina daraltma ve yenileme konusunda ayrıntılı bilgi edineceğim. Seni bilgilendiririm.

iluyanka tamam canım kolay gelsin iyi yolculuklar
su slim lipo icinde dr beye benim sorumu ıletebılır mısın?
slim lipo ile ani ölüm riski filan var diyorlar lipoda herhangi bir kanül kullanılıyor mu?
ben dısarıdan tek ısıkla yagı erıtıyorlar dıye anladım ama emin degilim nasıl olduguna?
risk yüzdesi neymis bu slim lipoda?
bir de ömür boyu kac kez yaptırılabılır?
çok teşekkürler

Benim yakın bir arkadaşım Op.Dr.Nuri Battal'a Lazerle vajina daraltma ve yenileme ameliyatı oldu. Çok memnun olduğunu söylüyor. Çok kısa ve acısız bir yöntemmiş.Nakit 2500YTL ödemiş. Nuri Battalçok başarılı bir estetik cerrah 9 yıldır Türkiyede bu ameliyatı yapan biriymiş. Tecrübe konuşmuş arkadaşlar. Haftada bazen 7 kadın gelip bu ameliyatı oluyormuş.

bende yaptırmak isterdim ama silikondan sonra vajina ameliyatı kaydirigubbakcemile3 annem uçurur beni.....ama napim dudakları çok büyük ve sarkık vajinamın ..çok utanıyorum

lazerle o ıs yappılmaz bence dr atmıs
dıkıs atılması lazım belkı ıc dıkıs yanı gızlı dıkıs atılıp adınada havalı olsun dıye lazermı denmıs acaba
lazerle sadece yakma ıslemı yapılır tıp alanında bıldıgım baska ıslem yapılamaz kı

ben geçen yıl iç dudak küçültme ameliyatı yaptırdım 1250 ya yaptırdım ilaçları vesairesi bana 1400 e geldi.kolay bir opersayon asla değil.hep diyorlar çok kolay çok kolay aldanmayın.hassas bir yer sonuçta.dikişler bir haftada hemen düşüyor ama her tuvaletten sonra baticonla silip oraya merhemli gazlı bez yapıp koyuyorsunuz zahmetli.on gün yaptım ben bunu.pantolon uzunca bir zaman giyemedim.tamamen iyileşmesi 5-6 ayı buldu.iyileşmeden dikişlerin düşmesini anlamayın hemen düşüyor.ama oraya pantolon değdikçe acıyordu.tam iyileşme 5-6 ayda oldu.

biricik merhaba olduğun ameliyattan memnun kaldın mı ? ilerde bende yaptırmayı düşünüyorum ama doğal görünmemesinden korkuyorum yani ameliyat oldugun belli oluyor mu ? şimdiden teşekkürler yerimseniben

Back
X