Genital Herpes ve Gümüş Suyu Kullananlar

ozge alper

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
64
9
1
Genital Herpes Rahatsızlıgı Olup Gümüş Suyu Kullanan Var mı?

Merhabalar, kesin çözüm aleo vera bitkisi
aleo vera bitkisi alıp yaptaklarının içinfeki jeli sürün uçuk çıkınca
Nemli bırakmayın kurutma makinası ile hep kurutun
Geçmiş olsun
İlaçlar ticari amaçlı, doğada var çözümü

Tesekkurler ama virus vucuttan kesin atilabilir mi aslinda tam olarak istedigim bu aleovera ucugun iyilesmesini hizlandiriyor sanirim aci hissi azaliyor.. Siz evliyseniz esinizde ucuk cikti mi bu evliliginizi olumsuz etkiliyir mu ben bekarim ve evlenmekten korkuyorum acikcasi

Merhabalar,
Bana da eşimden bulaştı ama dert edecek bir durum değil, ilk başlarda çok üzüldüm ama şimdi çıktığı zaman duş sonrası kurutma makinası ile kurutma çok öenmli, nemli ortamda geçmiyor, aleo veranın yapragını hemen kopatıp jelini sürüyorum en fazla 2 günde kayboluyor, kutularca Vartex içtiğim dönem bile 7 günfen önce geçmiyordu
Atak oldugunda birlikte olmazsınız evlenince, eşine uçuk çıktı dersen anlamaz, geçmesini beklersiniz ya da korunursunuz, dert etme belki geçer bu şekilde benim çok azaldı ataklar, eşine söylersen bu sefer hep seni suçlar, ben eşime kızamıyorum bile... Yapacak bir şey yok, zaten evlenince o günleri geçiştirirsin iyileşene kadar, aleo vera eksik olmasın evinden, sivilceleri bile kurutuyor :)

Tesekkur ederim ben de kullanacagim yilda kac ataginiz oluyor ?ucuk seklinde mi cikiyor benim sadece makat bolgesinde aci hissediyorum ama ucuk gorunumu yok cok sık oluyor

Tesekkur ederim ben de kullanacagim yilda kac ataginiz oluyor ?ucuk seklinde mi cikiyor benim sadece makat bolgesinde aci hissediyorum ama ucuk gorunumu yok cok sık oluyor
2-3. Ayda bir oluyor ama aleo vera ile hemen geçiyor
Dikkat iç çamasırını boyuyor aleo vera ve cıkmıyor, siyah çamaşır giydiğinizden emin olunuz, o zaman sorun olmuyor :)
Çok heçmiş olsun
Sevgiler

Gumus suyu ıle kurtulabilirsiniz hemde bagısıklıgınızda guclenır bu arada

Genital Herpes Rahatsızlıgı Olup Gümüş Suyu Kullanan Var mı?
Merhabalar Kolloidal gümüş suyu kullanıp sıkıntılı olan bölgeye enjekte ve püskürterek kullanımı (Herpes Simplex Virüs)’ün kolloidal gümüşle teması sonucunda tedaviye büyük oranda cevap verecektir.Bilindiği üzere kolloidal gümüş suyu antibakteriyel virüs mantar ve bakteri ile çarpışmasında enzimlerini çalışamaz hale getirip yok eder. Ürün temini için .... sitesinden temin edebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Amacın ne? Her yere aynı şeyi yazıyorsun

Su çiçeği aşısını bir doktora sordum.

%10'luk bir koruma sağladığını ancak yetişkinlerde beyin zarlarında iltihaplanma yapma ihtimali olduğunu ve yüksek bir ihtial olduğunu söyledi.

Bilginize arkadaşlar...

İnternette fransada denenmiş bir araştırma var 24 kişi ye su çiçeği aşısı vuruluyor ve 6 yıl hiç atak geçirmiyolar. Bence ingilizcen varsa bi bak banada mantıklı geliyor

Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar nasıl bulabilirim gümüşsuyunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…